Andreea Ibacka a nascut? Ce nume va avea fetita. Prima poza din maternitate

Andreea Ibacka a devenit mamica pentru prima data! Vestea ca mica printesa vine pe lume astazi, 4 decembrie, a fost data de Cabral. El a facut public un selfie inainte ca sotia lui sa o aduca pe lume pe fetita lor.

Azi e o zi importanta pentru Andreea Ibacka: ea i-a daruit primul copil sotului ei, Cabral. Inainte sa intre in sala de nasteri si sa o stranga in brate pe fiica lor, cei doi soti au facut un selfie in care radiau de fericire. Imaginea emotionanta a fost insotita de un mesaj scurt si cuprinzator.

Gata, e timpul”, a scris Cabral pe pagina lui de Facebook.

Susținătorii cuplului i-au copleșit cu mesajele.

“Cel mai tare cadou! Moșul vine mai devreme!! Yeeeyyy!!?Nastere ușoară! Sănătate și multă fericire!?”, “ Heeei, un pui de Ibaka stă să vină… ?

Sa aibă nastere ușoară si recuperare rapidă (chiar si tu) ?”, “Hai maiiiii…mai putea astepta pana la Mos Nicolae?? nastere usoara!”, “Doamne ajută! Naștere ușoară și sănătate maximă tuturor!

Sfântul Nicolae o să o ocrotească pe minunea ce o să vă bucure viața ????”, “Să fie într-un ceas bun!” sunt cinci dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

Cabral mai are un copil din mariajul cu Luana Ibacka: fiica lor, Inoke Ibacka, are 16 ani. În cadrul unui interviu oferit înainte să devină tătic pentru a doua oară, prezentatorul de la PRO TV a vorbit despre numele bebelușei. Desigur, acesta este mai mult o poreclă pe care micuța și-a căpătat-o de când era în pântecele mamei.

“Andreea se simte bine, îi spunem Șerifa, pentru că are o deplasare din asta așa.. Când apare nu știi dacă vrea să te ia în brațe sau să te împuște. Este bine. Ne-am tot gândit atâtea luni la un nume, dar abia acum am ajuns la o cvasi-finalitate.

Ne-a propus Inoke, prima mea fiică, varianta asta de nume și cred că suntem aproape să o adoptăm. Nu pot să spun care este numele.

Nu este secret, dar încă nu ne-am hotărât și iar scot ceva pe gură, iar o ia toată lumea razna. Așa că rămânem la nume de cod Petunia. Petunia.. și vom vedea după aceea”, a declarat Cabral pentru revista VIVA!.