Ana Maria Pantaze, primul Golden Buzz de la Românii au Talent 9. Ce ar face cu banii, dacă ar câștiga competiția

Ana Maria Pantaze a fost concurenta care a uimit jurații emisiunii Românii au Talent, astfel că a deschis sezonul 9 cu primul Golben Buzz.

Aceasta a interpretat o piesa extraordinară a Ettei James cu vocea lui Janice Joplin. Cu toate că de zi cu zi este croitoreasă și este departe de lumea muzicii și de scenă, femeia a uimit cu acuratețea și frumusețea vocii ei și a telentului nativ.

Ana Maria Pantaze a dezvăluit, după ce și-a terminat numărul, că nu se aștepta niciodată ca primul Golden Buzz din sezonul 9 al emisiunii Românii au Talent să fie al ei și să fie atât de apreciată de public și de jurați. ″Încă nu m-am gândit, sincer, la premiu.

Întâi să văd dacă ajung în finală și apoi poate că m-aș gândi. Sunt mai multe opțiuni. Una ar fi să ajut pe cineva. Am o prietenă care are un băiețel ce are nevoie de ajutor.

Să-l ajut pe el. Și probabil ar mai fi altceva, nu e doar asta. Dar până ajung acolo mai e. Momentan nu mă gândesc la premiu”, a precizat tânăra despre ce ar face cu banii.

Ana Maria Pantaze, surpriza de la Românii au Talent care a adus primul Golden Buzz în sezonul 9
Tânăra croitoreasă Ana Maria Panteze a fost surpriza serii! Aceasta a uimit jurații, care au apreciat-o cu ajutorul primului Golden Buzz al emisiunii Românii au Talent.

Ana Maria este primul concurent din sezonul 9 care pleacă direct în semifinală. “Nu mă așteptam, sincer, să iau niciun Golden Buzz, mă așteptam să nu iasă deloc bine, dar a ieșit bine, am avut oameni care m-au susținut și care m-au împins un pic de la spate să am încredere în mine.

Nu mă așteptam ca Mihai Petre să îmi dea un Golden Buzz, a fost super, emoțiile au fost mari și sunt și acum”, a spus Ana Maria Pantaze, în cadrul unui interviu Pro TV.

Tânăra de 38 de ani a povestit că a început să cânte în baie, iar mai apoi la karaoke, cu prietenii. “Am început cântând prin casă, prin baie, fredonând, pe urmă am ajuns la karaoke.

Lumea a început să spună că am voce și că ar trebui să fac ceva cu ea, dar am zis că eu vin for fun la karaoke, nicidecum să impresionez pe cineva. M-au împins de la spate prietenii: „Du-te, du-te și fă ceva!” Și m-am dus.”