Amalia Năstase a spălat ceşti de cafea înainte să-l cunoască pe Ilie. Cum a ajuns să aibă succes

La mai bine de opt ani de la divorţul de Ilie Năstase, Amalia, fosta lui soţie, a povestit cât de anevoios i-a fost drumul ca să urce pe scara socială şi cât de mult s-a luptat să-şi facă relaţii.

Acum, ambasador al Oraganizaţiei “Salvaţi Copii”, pentru care la finele anului trecut a strâns aproape 800 de mii de euro într-o singură seară la o acţiune caritabilă, Amaliei Năstase nu i-a fost aşa uşor în trecut să facă rost de bani.

Bruneta a pornit de jos, dintr-un cartier rău famat şi a lucrat la o societate de asigurări, unde făcea cafea şi spăla ceşti.

Amalia Năstase (42 de ani) se implică în multe cazuri umanitare, iar la două fundaţii are chiar funcţii importante.

La finele anului trecut, fosta soţie a lui Ilie Năstase a strâns aproape 800 de mii de euro la festivalul Brazilor de Crăciun, însă până să ajungă să-i convingă per oameni să-i ascute discursul şi să poată organiza gale de o asemnea anvergură, bruneta a pornit de jos.

A lucrat la o companie de aigurări şi l-a cunoscut pe Ilie Năstase în timp ce împărţea pliante pentru ţigări. Se întâmpla în 1996, la concertul lui Sting desfăsurat la Bucureşti.

Cu ani în urmă, fostul tenismen a remarcat-o în mulţime pe Amalia, pe atunci Teodorescu. Cea care avea să-i devină peste ani soţie avea atunci doar 21 de ani.

“Eu acum mulţi ani m-am născut în Rahova şi am fost singurul copil al unei familii, care stătea într-un apartament de 63 de metri pătraţi şi care toată ziua ştia că el va pleca de acolo, că va învăţa şi se va plimba în toată lumea.

Eu tot timpul am cunoscut oameni şi mi-am cultivat relaţiile pe care mi le-am făcut. Este vorba despre oameni pe care nu-i observi, crezând că nu vei avea nevoie de ei, dar şi oameni foarte importanţi. Am învăţat să le acord atenţie tuturor.

Nu ştii care dintre cele două categorii te va ajuta să mergi mai departe. Trebuie să-ţi cultivi relaţiile. Eu şi până să fiu căsătorită cu Ilie, lucram la Omniasig, pe care le-am început cu echipa locală.

Aveam un CEO, dar eram o mână de oameni. Eu am ştiut că de la dusul cafelelor şi spălatul ceştilor să mă fac utilă şi să mă împritenesc cu toţi oamenii ăia şi să construim ceva împreună. Eu am început să construiesc de când am plecat de acasă, pentru că doar aşa poţi să te urci pe treptele societăţii.

Într-adevăr eu l-am cunoscut pe Ilie şi prin el am trecut peste foarte multe etape să ajung să cunosc foarte mulţi oameni, dar şi faptul că am avut această relaţie cu el şi avem aceşti doi copii minunaţi ( n.r. Alessia şi Emma ) e tot o construţie pe care am făcut-o împreună.

Nu am căştigat la loto să mă căsătoresc cu Ilie Năstase. Am avut o relaţie bazată pe încredere şi pe respect şi pe iubire.

Lucrurile astea şi peste ani s+-au păstrat. Ne respectăm, aveam o relaţie foarte bună în ceea ce priveşte copiii.

Nu îţi dă nimeni pe un platou nişte lucruri şi tu le iei şi eşti un om împlinit. Sunt produsul puterii mele de a-mi face prieteni”, a mărturisit Amalia Năstase la emisiunea Live cu Paula din sufragerie, moderată de jurnalista Paula Rusu pe Facebook.

Amalia Năstase a divorțat de Ilie Năstase în 2010, după un mariaj de 6 ani. Cei doi au împreună două fete, pe Alessia, în vârstă de 16 ani, și pe Emma, de 13 ani.

De câțiva ani, Amalia Năstase trăiește o frumoasă poveste alături de omul de afaceri Răzvan Vasilescu, împreună cu care are un băiețel, Toma, de 3 ani.

Ilie Năstase o respectă pe Amalia.