Alina Vidican, mesaj pentru Cristi Borcea, in ziua nuntii lui cu Pelinel

Alina Vidican, fosta sotie a lui Cristi Borcea, pare sa se fi impacat cu ideea ca acesta ii apartine Valentinei Pelinel si ca, mai mult decat atat, a decis sa se casatoreasca cu ea si sa o duca si in fata altarului bisericii romanesti din Budapesta pentru a-i jura credinta vesnica.

Asa cum era de asteptat, pentru a-i demonstra ca a trecut peste perioada dificila de dupa divortul lor, Alina Vidican a dorit sa ii transmita lui Cristi Borcea un mesaj cat se poate de elegant pentru evenimentul in care fostul actionar dinamovist si-a unit destinele cu frumoasa Valentina Pelinel.

Doar ca, spre surpriza Alinei Vidican, Cristi Borcea i-a ignorat toate apelurile, motiv pentru Alina Vidican sa gaseasca o solutie de avarie pentru a-I face acestuia urarile de rigoare.

Asa ca, fara sa stea pe gaduri, a apelat la unul dintre copiii lui Cristi Borcea, din mariajul cu Mihaela, pentru a-i trasmite afaceristului “Casa de piatra” din partea ei, mai ales ca, spun sursele noastre, Alina Vidican a reusit sa treaca, definitiv, peste dezamagirea ca a fost parasita pentru Valentina Pelinel.

De altfel, la fel s-ar fi intamplat si la cununia civila a Valentinei Pelinel cu Cristi Borcea, fostul actionar dinamovist evitand sa aiba vreo discutie cu fosta lui sotie, temandu-se probabil de tensiunea care ar putea aparea in urma unei conversatii dificile.\

Mama Alinei Vidican, intepaturi pentru Cristi Borcea la cununia civila

“Nu stiam ca va face acest gest. Tot ce pot sa ii doresc este sa aiba `Casa de Piatra` si sa ii ajute Dumnezeu si lui, si Valentinei, si copilului pe care il au”, ne-a spus Mariana Vidican, in exclusivitate.

Cu toate acestea, ne-a mai spus mama Alinei Vidican, ea ii doreste lui Cristi Borcea sa se bucure cat mai mult timp de relatia pe care o are cu Valentina Pelinel.

“Sper ca de aceasta data casa de piatra va fi facuta dintr-o piatra mai rezistenta, nu ca in celelalte cazuri. Sper sa fie fericiti impreuna cat mai mult timp”, ne-a mai spus fosta soacra a lui Cristi Borcea.

Valentina Pelinel ii va darui gemeni Cristi Borcea

Mire pentru a treia oara, Cristi Borcea si-a asteptat familia in capitala Ungeriei, la Budapesta, el fiind plecat inca de saptamana trecuta acolo pentru a pune la punct toate detaliile fericitului eveniment.

Alaturi de Vlanrtina Pelinel si Cristi Borcea, la petrecerea din Budapesta vor fi peste 40 de prieteni apropiati si rude ale celor doi, cu totii pregatiti sa se bucure alaturi de cei doi miri de omentele emotionante care vor avea loc inrestaurantul Gundel,unul dintre cele mai luxoase stabilimente din capitala Ungariei.

Meniul, unul de lux, care costa minimum 200 de euro de persoane, a fost stabilit, personal, de Valentina Pelinel si de Cristi Borcea, ei insitand sa puna pe masa invitatilor cele mai fine mancaruri si bauturi pe care banii le pot cumpara.

Cristi Borcea si Valentina Pelinel s-au casatorit pe 12 septembrie, la doua luni de la eliberarea din penitenciar a fostului actionar dinamovist.

Cununia civila a avut loc la Voluntari, iar apoi, alaturi de prieteni, rude si alti apropiati de-ai lor, au petrecut intr-un restaurant de fite din Nordul Capitalei. Tot atunci s-a aflatr ca Valentina Pelinel este insarcinata cu gemeni alaturi de Cristi Borcea, cei doi avand un copil, pe Milan