Alina și Prințul Nicolae, primele declarații după nuntă: „Am cerut binecuvântarea”

Alina Binder și Prințul Nicolae de Roumanie s-au căsătorit în urma că trei luni, iar pentru Alina pare că surprizele nu se mai sfârșesc. Soțul său i-a făcut foarte multe daruri și a făcut-o fericită pe măsură. Prințul Nicolae a dezvăluit povestea cererii Alinei în căsătorie.

„Am decis să o cer în căsătorie puțin altfel decât se aștepta ea. Adică am cerut întâi binecuvântarea părinților. Ne aflam în România, venisem pentru scurt timp din Anglia, unde locuiam atunci.

Alina era plecată în oraș, iar eu, acasă, am deschis subiectul, cu multe emoții, desigur, și le-am cerut binecuvântarea părinților. Ei au fost fericiți și încântați, atât părinții, cât și fratele Alinei. Apoi a fost o provocare să găsesc inelul potrivit.

Când aleg bijuterii un an de zile poate fi insuficient pentru a găsi ceva pe placul meu”, a declarat Prințul Nicolae de Roumanie.

Alina și Prințul Nicolae, primele declarații după nunta lor!

Alina Binder și Prințul Nicolae de Roumanie s-au căsătorit acum 3 luni, iar de atunci totul pare o poveste pentru cei doi. Prințul a făcut declarații emoționante despre cum a cerut-o de soție pe Alina și despre cum i-a ales bijuteriile.

„Am decis să o cer în căsătorie puțin altfel decât se aștepta ea. Adică am cerut întâi binecuvântarea părinților. Ne aflam în România, venisem pentru scurt timp din Anglia, unde locuiam atunci. Alina era plecată în oraș, iar eu, acasă, am deschis subiectul, cu multe emoții, desigur, și le-am cerut binecuvântarea părinților.

Ei au fost fericiți și încântați, atât părinții, cât și fratele Alinei. Apoi a fost o provocare să găsesc inelul potrivit. Când aleg bijuterii un an de zile poate fi insuficient pentru a găsi ceva pe placul meu.

Mi-a fost de ajutor faptul că la ultima aniversare am reușit un cadou special: o pereche de cercei, cu safire pe care le aveam de mulți ani, de când ajunsesem în Sri Lanka. Iar acest cadou am simțit că i-a plăcut extrem de mult.

Așa că tot ce am făcut a fost să continuu în aceeași cu inelul de logodnă. Mărturisesc însă, cel mai complicat a fost să găsesc safire de aceeași culoare cu a cerceilor.

A fost dificil, dar am reușit. Iar toate aceste planuri și frământări le-am avut fără ca Alina să bănuiască ceva”, a declarat Prințul Nicolae despre bijuteriile alese pentru Alina.