Alege un copac şi descoperă ce îţi rezervă viitorul

Acest test este extrem de simplu şi de uşor de făcut.

Uită-te la imagine şi ascultă-ţi vocea interioară. Alege copacul care simţi că te reprezintă cel mai bine. Copacul preferat îţi va dezvălui de ce vei avea parte în viitor:

COPACUL 1. Eşti o persoană responsabilă şi calmă. În viitorul apropiat vei avea parte de situaţii care te vor provoca să fii mai determinat şi mai focusat pentru a obţine ceea ce îţi doreşti.

COPACUL 2. Eşti o persoană determinată şi muncitoare. În viitor vei învăţa să pretuieşti mai mult lumea din jurul tău şi să renunţi să mai stai peste program pentru a petrece timp alături de cei dragi.

COPACUL 3. Eşti o persoană care iubeşte să se dezvolte în permanenţă intelectual. Vei învăţa în viitor să asculţi şi părerea celorlaţi, fără a îi mai critica sau blama.

COPACUL 4. Eşti o persoană sensibilă şi creativă. Vei avea parte în viitor de situaţii care te vor învăţa să respecţi şi părerile celorlalţi, pentru a nu ajunge la conflicte.

COPACUL 5. Eşti o persoană foarte muncitoare. Vei trece prin situaţii care îţi vor arăta că în viaţa sunt şi alte lucruri care îţi pot oferi plăcere, pe lângă muncă. Vei cunoaşte persoane care te vor deconecta de la rutina zilnică.

COPACUL 6. Eşti o persoană visătoare, dar foarte strictă. Vei avea parte de situaţii care te vor schimba puţin şi vei ajunge să renunţi la reguli, să trăieşti clipa mai des şi să fii pur şi simplu spontan.