Alege o singura cheie si afla cum a fost si cum ar putea sa fie viata ta

Testul de personalitate prin care vei afla lucruri foarte adevarate despre viata ta. Este un test psihologic.

CHEIA 1

Presupunem ca ai dat peste foarte multi oameni falsi in viata ta care doar au profitat de tine si s-au folosit pentru a-si atinge obiectivele. Multi oameni te-au mintit in nas, iar pe la spate te-au vorbit. Desi stii prea bine lucrurile acestea, nu le dai importanta pentru ca crezi foarte mult in tine si ceea ce esti.

Trebuie sa nu uiti niciodata ca esti o persoana foarte importanta care stie ce vrea de la viata. Sa nu renunti niciodata, sa lupti mereu pentru visele tale si sa nu te lasi oricat de greu ti-ar fi.

Nu renunta la viata! Nu renunta la ceea ce crezi pentru ca intr-o zi vei reusi sa faci mult mai multe decat ti-ai fi putut vreodata imagina.

Ai mare grija la decizia pe care esti gata sa o iei astazi, deoarece desi, pentru tine, ar putea avea conotatii pozitive, pentru altul poate genera o criza.

Cantareste atent avantajele si dezavantajele, fara a privi totul doar din prisma propriilor interese, ci pune-te un pic si in pielea celui care ar putea avea de suferit de pe urma alegerilor facute.

Esti tentat sa apelezi la razbunari, la gesturi agresive impotriva celor pe care nu ii agreezi, din dorinta de a demonstra ca esti mai puternic. Asa ca iti tinem pumnii!

CHEIA 2

Invata sa nu te mai increzi atat de usor in oameni si sa nu le mai oferi atat de multe pentru ca nu toata lumea e precum esti tu. Multi oameni ti-au calcat sufletul in picioare si si-au batut joc de bunatatea ta.

Esti o persoana cu un suflet mare ce stie sa iubeasca cu adevarat si sa pretuiasca pe cineva, dar pacat ca nu multi observa stralucirea din adancul sufletului tau.

Viitorul tau o sa fie unul foarte stralucit si plin de succese de care te vei bucura la maxim. Vei avea parte de o multime de bani si multa fericire. Nici sanatatea n-o sa-ti lipseasca prea tare!

Te poti trezi cu niste sume de bani promise mai demult, dar care, din diverse motive, au tot intarziat sa apara. Se pot redresa o serie de probleme financiare mai vechi si ai numai motive de satisfactie ca totul revine incet la normal.

Totul e ca, furat de bucuria incasarii banilor, sa nu iesi deja la cumparaturi si sa dai iama prin ei, pentru ca nu par sa fie intr-o cantitate prea mare. E doar ceea ce ti se cuvenea de mai demult si are rolul de a restabili echilibrul de care nu ai mai beneficiat de ceva vreme, deci ai grija cum gestionezi acesti bani.

CHEIA 3

Bucura-te de viata tot mai tare si lasa regrete in spate caci nu-si mai are rostul sa te consumi pe ceva ce deja e in trecut.

Traieste in prezent si alunga-ti absolut toate gandurile din viata ta pentru o viata mai frumoasa. Ai multe dezamagiri care te macina, desi nu te-ai fi gandit la lucrul asta si stii prea bine ca nu mai poti face nimic sa mai poti face ceva in legatura cu ceea ce deja a avut loc.

Axeaza-te pe viitor pentru ca lucrurile vor fi bine, nu te mai stresa si nu mai baga atatea la suflet. Mai tare te distrugi dand importanta. Te-ai lovit de multi oameni falsi care te-au facut sa-ti pierzi increderea. Lasa totul de la sine si vei avea niste rezultate foarte bune.

Esti o persoana foarte atractiva din multe puncte de vedere cu un noroc foarte mare, vei avea parte de multe lucruri pe care ti le doresti.

Viitorul iti va aduce multi bani si sanatate, dar si iubire cat cuprinde, caci ai cam dus lipsa si trebuie sa ti se vindece toate cicatricile pe care le ai chiar daca ti-e greu sa recunosti lucrul acesta, au fost multe situatii neplacute care te-au distrus, tocmai de aceea viata te va rasplati cu energii bune.

E nevoie de o contributie solida pentru a duce la indeplinire un mare scop, de aceea trebuie sa gasesti o cale de a-i convinge si pe altii care au ceva de oferit sa ti se alature. Daca isi unesc mai multi fortele in acelasi sens, rezultatele ar fi dintre cele mai bune.

E o mandrie si un motiv de imensa satisfactie sa descoperi cat de multi oameni deosebiti vin alaturi de tine, umar la umar, pe cine te poti baza la nevoie, pentru ca roadele bune ale acestei actiuni incep sa se intrevada. Poti arata deja lumii ce a iesit concret din colaborarea voastra.