Alege o lumanare si afla ce trebuie sa schimbi in viata ta

Sunt sase. Alege una dintre lumanari, care iti place cel mai mult, apoi citeste marturia. Nu uita sa ne lasi o impresie in comentarii. Esti de acord cu rezultatele acestui test?

Lumanarea violet

Aceasta alegere inseamna ca, in viitorul apropiat, vei putea atrage noroc si abundenta. In cele din urma, oameni buni vor aparea in viata ta, deschizand noi oportunitati. Asculta cuvintele lor, actioneaza sub indrumarea lor.

Studiind lumea din jurul tau, vei incepe sa observi nedreptatea din ea si acest lucru poate provoca furie in tine. Este mai bine sa incerci sa faci fata acestor emotii. Actioneaza asa cum ar trebui: generos si spiritual; acest lucru este foarte important pentru tine acum.

In acest moment, este posibil sa nu fii sigur pe tine, de aceea vei petrece mult timp sa iei decizii sau iti schimbi opiniile in ultimul moment. Dar toate acestea se vor regla foarte curand!

Lumanarea alba

Albul este culoarea puritatii. Aceasta inseamna ca sufletul tau este curat, dar in acelasi timp ai un scop in viata. Trebuie sa continui sa lucrezi la progresul personal, iar intuitia ta te va ajuta in acest sens, deoarece simti cele mai mici schimbari.

Intelegi deja ce ai nevoie, deci tot ce trebuie sa faci este sa avansezi. Altii te asculta, asa ca fii pregatit sa devii forta motrice care leaga interesele celorlalti de ale tale.

Lumanarea albastra

Albastrul este culoarea iluminarii. Aceasta este in asociere cu apa, ceea ce inseamna ca ai capacitatea de a te intelege pe tine si actiunile tale. Intuitia ta este bine dezvoltata si esti foarte sentimental si suferi de schimbari de dispozitie des.

Esti plin de putere, energie si folosesti al saselea simt pentru a trai cu gust si placere. Crede-ti instinctele. Accepta-ti talentul si nu-i rezista, ci ai incredere in el.

Lumanarea rosie

Culoarea pasiunii si a curajului. Este aleasa de oameni al caror spirit doreste sa actioneze. Uneori trebuie sa fii cu adevarat curajos si sa avansezi pentru o crestere spirituala. Chiar acum este un astfel de moment!

Fii mai curajos, elibereaza-te, scoate din viata ceea ce nu aduce nici un beneficiu. Lasa un spatiu pe care universul il poate umple cu noi caracteristici.

Fii pregatit pentru iubire, astfel incat sa poti astepta in siguranta un partener nou, un copil sau un animal – totul depinde de ceea ce doresti. In acest moment experimentezi pasiune si inspiratie pentru a incerca ceva nou. Viata fara pasiune nu este viata pentru tine.

Lumanarea verde

Aceasta culoare este direct legata de simturile principale. Prin alegerea acestei culori, ai determinat ca esti o persoana sanatoasa si stabila din punct de vedere emotional.

Verde – culoarea naturii, a fertilitatii si a cresterii, deci este posibil sa astepti in curand o perioada de bunastare.

Sau a ajuns deja si trebuie doar sa incepi sa apreciezi placerile simple in viata. Odata ce ai invatat sa apreciezi cu adevarat ceea ce ai, vei putea sa te ridici la un nivel spiritual superior.

Da, lumea este dificila si, uneori, ne cere prea mult, dar ai invatat cum sa gasesti un echilibru, de aceea cel mai rau moment s-a incheiat. Esti pe cale sa incepi procesul de actualizare. Noi idei interesante se indreapta deja spre tine. Incepi sa inveti ce este benefic pentru sufletul tau.

Lumanarea galbena

Aceasta lumanare sugereaza ca alegi inteligenta: intotdeauna doresti sa inveti si sa absorbi informatii noi. Indiferent de varsta, nu te opresti la ceea ce ai realizat si doresti sa iti extinzi din ce in ce mai mult orizonturile.

Primind informatii noi, importante pentru tine, te umpli de incantare, iar sufletul se ridica la un nou nivel de calm.

Vrei mereu sa inveti si sa citesti. De aceea profesia perfecta are legatura cu practica juridica. Nu este niciodata prea tarziu sa faci ceea ce iubesti cu adevarat, ceea ce iti cere sufletul tau.