Alege o cheie potrivit intuitiei tale si vei descoperi lucruri interesante despre tine

Un test minunat! Multi psihologi il folosesc in timpul consultatiilor! Poti afla multe despre tine! Te va ajuta sa te intelegi!

Alege o cheie si vei invata multe lucruri interesante!

Cheia 1

Ai ales cheia cea mai simpla si necomplicata. Te caracterizeaza ca o persoana rationala si stabila. Nu schimbi lucruri mici, esti destul de drept si direct.

In viata, esti ghidat de ratiune, nu de sentimente. Rudele te pot percepe ca o persoana inchisa. In parte, este adevarat, dar ai ales in mod deliberat aceasta tactica de comportament.

Poate ca o anumita situatie din trecut ti-a modelat caracterul in aceasta directie.

Cheia 2

O cheie complexa, ornamentata, spune ca poate fi dificil cu tine. Probabil ca esti prea strict cu ceilalti. Din acest motiv, unii incearca sa te evite.

Cel mai probabil, ocupi o pozitie de conducere, iar subordonatii te respecta, dar se tem de tine. In acest caz, de asemenea, esti strict tu insuti. Relaxeaza-te. Suntem toti oameni, nu roboti.

Cheia 3

Ai ales o cheie care seamana cu o frunza de trifoi. Asta inseamna ca esti o persoana optimista care traieste conform principiului: Tot ce se intampla este intotdeauna pentru bine.

In cele mai multe cazuri, acest motto te-a salvat de mai multe ori in viata.

Cu toate acestea, ai grija, pentru ca, uneori, optimismul excesiv poate juca o gluma cruda si nu vei observa un pericol serios cu care te poti confrunta.

Cheia 4

Esti o persoana stralucitoare si extraordinara. Acest lucru este evidentiat de o cheie de forma neobisnuita. Esti plin de inspiratie si de idei.

Cel mai probabil, ocupatia ta este legata de creativitate. Ai un potential imens, care poate fi intotdeauna realizat, alimentat de dorinta ta.

Dintre minusuri – poti fi putin lenes. Incearca sa nu te impiedici de lucruri minore, iar apoi totul va fi bine.

Cheia 5

Ai ales o cheie fiabila care va deschide toate usile. Asta inseamna ca intotdeauna urmaresti ce e al tau. Nu exista obstacole in calea atingerii scopului tau.

Esti o persoana puternica, carismatica care genereaza idei o data sau de doua ori. Esti independent de opiniile altora, fidel tie insuti si principiilor tale.

Aceasta este slabiciunea ta. Trebuie sa fii capabil sa recunosti greselile tale din cand in cand.

Cheia 6

Ai ales o cheie clasica. Esti o persoana destul de conservatoare, aderi la ordine bine stabilite si cu greu suporti schimbari. Orice abatere de la curs pentru tine este intotdeauna stresanta.

Incearca sa te schimbi. Mai sunt inca multe lucruri noi care te asteapta in viitor si nimeni nu poate rezista bine cu atata stres. Iesi din cochilia obisnuita, ai incredere in lume.