Alege luna în care te-ai născut! Sigur o să-ți placă ce afli despre tine

Numerologul Cristina Udrescu a vorbit despre influența lunii în care ne-am născut asupra personalității noastre.

Numărul lunii tare este exact luna în care te-ai născut. De exemplu dacă ești născut în luna Ianuarie, luna ta este cea cu cifra 1.

În cazul în care luna în care te-ai născut are două cifre, acestea se adună (luna Noiembrie 11, 1+1=2, luna ta va fi cea cu numărul 2).

Luna 1

Când sunt mici sunt năzdrăvani, puși pe șotii și nu au stare mai deloc. Sunt niște copii cu o voință foarte mare. Părinții sunt puși în mare dificulate că nu au cum să o dea la întors cu ei. Sunt oameni care sunt lideri și își impun dorințele.

Luna 2

Sunt foarte sensibili. Părinții nu ar trebui să-i lase singursi. Aceștia lucrează foarte bine cu sentimentele. În viață pot avea o carieră în tot ce ține consiliere.

Luna 3

Sunt copii extrem de luminoși. Aceștia umplu încăperea cu voie bună. Sunt foarte creativi și plini de energie. Aceștia pot avea calități în cântat. Defectul lor este că doresc să facă mai multe lucruri în același timp.

Luna 4

Sunt extrem de meticuloși, dar și foarte muncitor. Aceștia sunt foarte atenți la detalii. Sunt foarte sinceri, muncitori, darnici și pun foarte mare pasiune în ceea ce fac.

Luna 5

Aceștia sunt vorbăreții numerelor. Comunică foarte mult cu cei din jurul lor. Sunt mereu puși pe joacă. E foarte bine să-i încurajeze părinții. Sunt copii care au nevoie tot timpul să facă ceva.

Luna 6

Sunt cei mai romantici. Încă din copilărie sunt foarte afectuoși. Au tendința să fie puțin mai melancolici, mai retrași. Ei aduc foarte multă armonie și înțelegere în familie.

Luna 7

Sunt foarte norocoși. Aceștia se bucură de protecția divină, iar copiii sunt foarte norocoși. În viață devin foarte buni experți, indiferent de ce aleg să facă.

Luna 8

Sunt extrem de atenți la carieră și sunt foarte siguri pe ei. Știu cum să balanseze viața profesională și viața sentimentală. Se dedică foarte mult lucrurilor pe care vor să le facă.

Luna 9

Aceștia sunt foarte darnici. Părinții au nevoie să le acorde mai multă încredere și să-i supravegheze puțin mai mult.