Adevaruri neobisnuite despre zodia Taur, cea mai incapatanata zodie

Cea mai incapatinata zodie a horoscopului este zodia taur, iar asta este foarte clar pentru persoanele care sunt in aceasta zodie, dar si pentru cei care au avut sau au de-a face cu ea.

Taurii sunt persoane foarte legate de familie, o considera o prioritate in viata lor si se incred cu greu in persoane care nu le sunt rude.

Iti dai seama imediat daca un Taur este suparat, il doare ceva sau din contra, este multumit si vesel, nu e nevoie sa iti spuna asta folosind cuvinte. Poti recunoaste foarte usor sentimentele unui Taur uitandu-te la fata lui.

Taurii sunt persoane care nu mint niciodata atunci cand vine vorba de sentimente sincere si puternice. Daca ai norocul ca un Taur sa iti declare dragostea sa, atunci trebuie neaparat sa il crezi pe cuvant pentru ca nu spune asta oricui si nici daca ceea ce simte nu e suficient de intens.

Un partener Taur nu te lasa niciodata la greu, e mereu alaturi de tine si te sprijina neconditionat.

Taurii sunt persoane care muncesc din greu, de obicei, dar exista si momente in care tot ceea ce isi doreste un Taur este sa nu faca nimic si sa se relaxeze.

Ai mare grija sa nu calci niciodata pe coada un Taur. Daca nu ai rude sau prieteni Tauri probabili nu stii cat de inversunati pot fi chiar si cu persoanele apropiate. Tine cont de sfatul nostru si mai bine taci decat sa ai o disputa cu un Taur, ne vei multumi la momentul respectiv.

Taurii sunt persoane cu o frumusete aparte la exterior, dar au si o minte inteligenta, extrem de atragatoare. Tin minte absolut totul, nimic nu le scapa. Taurii sunt in general, persoane linistite, prefera sa stea in zone unde nu exista prea mult zgomot. Singurul zgomot pe care il accepta Taurii este sunetul muzicii de calitate.

Daca vrei sa recuperezi un partener Taur, nu incerca tactica de a-l face gelos. Vei reusi exact contrariul, nu vei face decat sa il convingi ca nu are rost sa mai aiba sentimente pentru tine.

Taurii sunt persoane extrem de incapatanate. Nu-i poti convinge niciodata ca tu ai dreptate si ei nu. Nici nu are rost sa inceri, mai ales in situatiile cand o tin pe a lor pana in panzele albe.

Taurii traiesc in lumea lor si nu ii deranjeaza asta. Multa lume nu reuseste sa descifreze acest univers mult prea complex al Taurilor.

Taurii sunt genul de parteneri care fac pe plac persoanei iubite. Taurii nu scot bani grei din buzunari pentru a-si face fericita perechea, dar apleaza la detalii semnificative, la gesturi mici, cu care stiu sigur ca o pot cuceri.

Pentru persoana de care e indragostit, un Taur ar putea face chiar sacrificiul de a fi un bun ascultator, dar chiar si asa, nu ii va da dreptate.

Taurii nu tin niciodata in ei ceea ce simt, mai ales atunci cand sunt nervosi. Nu obisnuiesc sa barfeasca, asa ca iti vor spune direct ce parere au despre tine. Bine ar fi sa nu scoti din sarite un Taur, are nevoie de mult timp sa se linisteasca.

5 lucruri pe care sa nu i le spui niciodata nativului din zodia Taur:

1. „Grabeste-te, hai mai repede!”

Nu vei reusi niciodata sa faci un nativ din zodia Taur sa se grabeasca. Este o persoana calma, rabdatoare si inceata, asa ca nu schiteaza niciun gest daca nu este presat de situatie.

2. Nu incerca sa il convingi sa renunte la bani.

Taurul este extrem de materialist. In orice face scopul este obtinerea resurselor financiare. Taurii sunt persoanele care fac avere, care strang in permanenta, care lupta mereu sa faca profit si nu vei putea sa schimbi acest lucru in niciun chip.

3. „Schimba-te!”

Nu vei putea convinge un Taur sa se schimbe niciodata. Este foarte convins ca tot ceea ce face este bine si i se potriveste. Daca se simte bine cu felul in care i se desfasoara viata nu se va schimba sub nicio forma si nu il vei putea convinge nici daca ii oferi argumente puternice.

4. Nu il acuza de inselaciune sau minciuna.

Taurul este o persoana corecta si fidela. Daca intra intr-o relatie va fi corect pana la capat si se asteapta si de la celalalt la acelasi comportament.

El actioneaza cu corectitudine si sinceritate maxima in orice relatie din viata lui, indiferent de natura acesteia. Daca il acuzi ca a inselat sau a mintit in vei rani groaznic si se va simti umilit.

5. Nu ii adresa cuvinte care il determina sa devina gelos.

Nativul acestei zodii se numara printre cei mai gelosi oameni. Posesivitatea sa nu are margini si atunci cand este intr-o relatie isi doreste ca partenerul sa i se dedice cu totul. Uneori este gelos chiar si cand vine vprba de relatiile de prietenie din viata sa.