Acvaria: Sfatul zilei de 23 februarie 2019 pentru fiecare zodie

Citește sfatul zilei pentru zodia ta și vezi care sunt oportunitățile zilei, dar și ce ar trebui să eviți pentru a avea o zi reușită.

BERBEC

Simti adevarul cu inima, nu cu mintea sau constiinta, ca atare asculta ce-ti spune vocea din interiorul tau, esti prins intr-o situatie in care dai piept cu tot felul de lucruri incorecte, critici nedrepte, indicii mincinoase, si nu gasesti deocamdata argumentele logice care sa scoata adevarul la iveala.

In schimb, intuitia ta e mult mai ascutita, acordata pe o alta frecventa decat ratiunea, si semnaleaza subtil unde e hiba.

Lasa-te purtat de ce-ti transmite sufletul ca sa ajungi direct la sursa acestei probleme, pentru ca momentan nu poti explica ce anume te face sa spui ca e gresit totul, e doar un feeling, nu o demonstratie logica. Asa simti!

TAUR

Primesti mai multe informatii si nu stii de care sa te folosesti, pentru ca unele par sa se bata cap in cap.

Nu te grabi sa extragi azi o concluzie, pentru ca vor mai aparea si alte detalii pe parcurs, care s-ar putea sa te deruteze si mai mult, ca atare ia-ti timp suficient de analiza pentru a lasa lucrurile sa se sedimenteze mai intai.

Cand se va clarifica situatia vei sti incotro sa pornesti, dar acum ambele variante au si avantaje si dezavantaje, deci ce sa alegi?

GEMENI

Ai ajuns la un nivel foarte bun al unui proiect caruia ii acorzi importanta marita. Esti mandru de tine, si meriti un premiu!

Indiferent in ce ar consta acest dar pe care ti-l oferi, important aici e starea de bine care te cuprinde, satisfactia majora care te invaluie.

Probabil ai fost apreciat de sefi si evident ca te simti bine in aceasta postura. Sau tocmai ai trecut cu brio un examen sau in confruntare profesionala, depasindu-ti rivalii puternici, si orgoliul tau ajunge la cote maxime.

Meriti aceste laude, deci lasa modestia la o parte si vorbeste tuturor cu emfaza si incredere despre valoarea ta. Daca tu n-o faci, atunci cine?

RAC

Ai asteptat sa dai startul unei actiuni, dar tot considerai ca nu e momentul cel mai potrivit. Acum primesti de undeva informatia care te motiveaza sa pornesti pe acel drum pe care l-ai pregatit in detaliu.

Consideri ca acum detii toate informatiile necesare si ca nu mai are rost sa astepti, dar nu te grabi la rezultatele finale. Ia-o pas cu pas, pentru ca evolutia acestui proiect va fi extrem de lenta, dupa principiul incetul cu incetul se face otetul.

LEU

Treci printr-o perioada plina de evenimente, o perioada mai aglomerata cand simti ca se pregateste ceva la serviciu.

Poate o transformare radicala, deci trebuie sa fii pregatit pentru orice eventualitate. Poti fi martorul sau actorul principal intr-un eveniment de importanta majora in cariera, care iti va deschide perspective noi.

Totusi se cere mare atentie la serviciu, pentru ca poate fi linistea dinaintea furtunii, cand orice modificare de directie poate aparea. Dupa explozie nu se stie ce va urma: haos sau regenerare?

FECIOARA

Nu esti cea mai placuta companie astazi. Ai dori ca ceilalti sa te rasfete in gesturi de prietenie si in cuvinte de incurajare, pentru ca treci printr-un moment ceva mai dificil.

Sufletul tau pare impovarat de temeri si griji, dar norocul tau de azi este exact sansa de a iesi din mediul incarcat negativ.

Ca atare pleaca oriunde vezi cu ochii: o calatorie, o plimbare, o iesire in locuri care te pot rupe de problemele tale e de preferat, pentru ca asa poti uita, pentru cateva ore, de framantarile tale. Nu inseamna ca se rezolva, dar te mai poti relaxa si tu un pic!

BALANTA

Ai o stare psihica destul de fragila, de parca nu mai ai nici o speranta cu privire la directia de evolutie a unei situatii importante.

Pot aparea perspective sumbre cu privire la o actiune de la care astepti foarte mult, din care ti-ai construit un ideal, iar acum apare riscul ca tot ce ai visat sa se zdruncine puternic.

Nu trebuie sa te lasi pagubas, poate fi doar o perioada trecatoare, pe urma totul ar putea reveni la normal, deci continua lupta si speranta!

SCORPION

Te afli intr-o companie de oameni maturi, care nu-ti seamana, dar de la care recunosti ca ai multe lucruri interesante de invatat.

Te poti folosi de sfaturile lor practice, de ideile lor constructive si de experienta bogata de viata, pentru ca acestia iti sunt cu ceva superiori.

Probabil sunt parintii tai care au mereu o vorba buna pentru tine sau niste specialisti de la care poti afla azi raspunsul la una din marile tale intrebari existentiale.

SAGETATOR

Numai prudenta te poate scoate cu bine din situatia periculoasa in care te-ai bagat. Chiar daca ai riscat mult implicandu-te in aceasta situatie, ea are rezolvare doar daca apelezi la trasaturi precum rabdare, cumpatare si chiar pasivitate.

Cu cat esti mai agitat si mai nervos, cu atat poti complica si mai mult lucrurile, ca atare nu uita de solutia-cheie a acestei probleme neplacute: stai pe loc, analizeaza pe indelete, chibzuieste fara graba, si abia dupa aceea spune ce ai decis!

CAPRICORN

Cu cat intri in contact cu mai multa lume, cu atat nervii tai sunt mai intinsi, pentru ca ai de a face cu oameni extrem de diferiti si care nu pot coopera cu tine.

Esti iritat de replicile din jur, esti scos din sarite de gesturile agresive ale altora, dar nici tu nu esti in cea mai buna forma pentru a pastra dialogul pe un teren pasnic.

Ai mare grija la tonul folosit, mai ales fata de oamenii complet necunoscuti, pentru ca un cuvant dur din partea ta nu ar fi decat scanteia unui conflict de proportii, ca atare mai bine te abtii chiar daca te mananca limba…

VARSATOR

Succesul spre care tintesti depinde enorm de atitudinea pozitiva cu care iei startul acum. Fii sigur de reusita ta, nu te indoi nicio clipa ca nu te-ai indrepta spre o victorie, si apuca-te serios de munca! Nu ajungi usor la roadele visate, dar ele se prefigureaza undeva la orizont.

Numai cu un tonus ridicat, cu un zambet pe buze, spunand prezent la orice provocare poti sa-ti implinesti visul, pentru ca primesti, cumva, o garantie ca vei ajunge acolo foarte curand.

PESTI

Privesti spre viitor cu un optimism molipsitor si nu poti vorbi de etapele urmatoare decat cu ton ridicat, vesel, pozitiv, pentru ca ai deplina incredere in ce va urma.

Pastreaza-ti acest tonus pana la capat, deoarece visul tau are sanse sa se materializeze numai daca iti mentii aceasta energie chiar daca apar obstacolele de pe parcurs.

Nu te intrista nici la cea mai mica suspiciune care se infiltreaza in suflet, ci continua sa spui cu tarie ca se poate!