Aceste 8 sfaturi minunate, de la Dalai Lama, o să te facă să mergi înainte, orice s-ar întâmpla

1. Durerea înseamnă creștere

Uneori viața îți închide anumite uși, pentru că e timpul să te miști. E un lucru binevenit, fiindcă că deseori, noi nu ne mișcăm până nu ne impun circumstanțele.

Atunci când survin greutățile, amintește-ți că nicio durere nu apare fără vreun scop. Mișcă-te dinspre ceea ce-ți provoacă durere, dar nu uita să înveți lecția pe care ți-o oferă.

Faptul că lupți, nu înseamnă că eșuezi. Orice succes necesită o luptă demnă, iar binele necesită timp. Rămâi încrezător și răbdător. Totul va fi bine.

2. Totul în viață este trecător

Atunci când plouă, ești sigur că o să înceteze. De fiecare dată când ești rănit, rana se vindecă. După întuneric, întotdeauna vine ziua. Nimic nu durează o veșnicie

De aceea, dacă e bine acum savurează din asta, pentru că nici binele nu este veșnic. Dacă e rău, gândește-te că n-o să fie așa mereu. Faptul că viața la moment e grea, nu este un motiv de a nu zâmbi.

3. Grijile și plângerile nu schimbă nimic

Cei ce se plâng cel mai mult, reușesc cel mai puțin. Întotdeauna este mai bine să încerci să faci mai mult și să eșuezi, decât să încerci să reușești, fără să faci ceva.

Nimic nu se termină atunci când pierzi; totul se termină atunci când te plângi.

4. Semnele tale sunt simbolul puterii tale

Nu te sfii niciodată desemnele, pe care ți le-a lăsat viața. O cicatrice înseamnă că nu mai doare și rana s-a vindecat.

Articolul continuă după reclame

Asta înseamnă că tu ai înfrânt durerea, ți-ai învățat lecția, ai devenit mai puternic și ai mers mai departe. Cicatricea este tatuajul victoriei. Nu o lăsa să te țină ostatic. Nu o lăsa să te facă să trăiești cu frică. Percepe-o ca pe un semn al puterii.

5. Fiecare luptă mică este un pas înainte

În viață răbdarea nu este egală cu așteptarea; ea este capacitatea de a-ți păstra buna dispoziție, lucrând asiduu asupra visurilor tale. De aceea, dacă intenționezi să încerci, mergi până la capăt. Altfel startul nu are niciun sens.

6. Reacția negativă a altor oameni nu este problema ta

Fii încrezător, atunci când răul te înconjoară. Zâmbește când alții vor să te înfrângă. Aceasta este o metodă ușoară prin care îți poți menține entuziasmul. Nu permite vorbelor despre tine să te schimbe. Nu poți lua totul aproape de inimă, chiar dacă este foarte personal. Nu crede că oamenii fac ceva pentru tine. Ei fac totul doar pentru ei.

7. Ceea ce urmează să se întâmple, se va întâmpla

Tu capeți puteri, atunci când renunți la țipete, tănguieli și începi să zâmbești, să prețuiești viața. Există binecuvântări ascunse în fiecare luptă din calea ta, dar tu trebuie să fii gata să-ți deschizi mintea și inima ca să le vezi. Tu nu poți impune anumite lucruri să se întâmple. Dar poți încerca.

Într-un anumit moment, tu trebuie să lași ca totul să se întâmple așa cum este predestinat.

8. Pur și simplu, continuă mișcarea

Nu te teme să te înfurii. Nu te teme să iubești din nou. E timpul să înțelegi că puterea ta crește în fiecare zi. Că a fi curajos e minunat. Găsește în inima ta ceea ce îi face pe cei din jur să zâmbească.