A lasat Anglia pentru a-si deschide o afacere in Romania

on Izvoranu a muncit în Marea Britanie timp de 14 ani după care a decis să se întoarcă în țară pentru a-și deschide o afacere. Acum bărbatul regretă această decizie deoarece a dat de problemele tipice românești.

Bărbatul a declarat pentru adevarul.ro că regretă enorm decizia pe care a luat-o.

“Eu am lăsat în Anglia o firmă de construcţii cu 10 angajaţi şi am investit peste 100.000 de lire în ferma din România, dar nu pot să fac nimic. Nu am bani. Îmi intră în cont 1.000 de lire pe lună din Anglia şi nu îmi ajung.

Dacă nu era firma, ce era aici?

Copiii lucrează în Anglia, se ocupă de firmă, şi nu reuşim să ţinem aici investiţia asta. Atâta am fost de prost. Am zis către copii să facem ceva de viitor aici, pentru nepoţi.

Copiii mei amândoi sunt de la 16 ani acolo. Eu am avut 14 ani de Londra când am venit acasă şi am avut 50.000 de lire în cont.

Articolul continuă după reclame

Am băgat aici non stop şi tot înghite bani şi profit nimic, nu am de unde face 100 de lei“, explică Ion Izvoranu situaţia actuală a fermei din Satu Mare.

Barbatul se plange ca nici nu are cu cine sa munceasca fiindca nu gaseste oameni care ar vrea sa se angajeze.

“Pe cine să lăsăm aici şi să ne întoarcem?

Nu ai un om să te ajute să bagi un balot. Nimeni nu vine, nimeni. La ţigani le dă statul bani, în Londra le dă statul bani, cine să lucre?

Din şefi cu trofeu în Londra, am ajuns să lucrăm ca orbii aici. Trei echipe de oameni o avut, numa o mers şi o luat lucrări, cu S-class, şi acuma uite cu ce umblăm.

S-o uitat la viaţa satului şi o crezut că îi tare uşor“, afirmă şi soţia, Ana, în timp ce descarcă doi paloţi de paie din remorcă.