Reacția lui Victor Slav, la 24 de h după ce s-a aflat despre despărțirea de Bianca Drăgușanu: „Cred că glumiti…”

După ce CANCAN.RO a dezvăluit informația că Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai formează un cuplu iată că Victor Slav a avut și prima reacție la 24 de ore după ce s-a aflat de separarea dintre el și mama copilului său.

CANCAN.RO l-a întâlnit pe Victor Slav în Piața Romană, în timp ce se îndrepta spre un magazin de haine scumpe pentru a-și lua costumul pentru emisiunea pe care o prezintă.

Victor era îmbrăcat casual cu un tricou negru, o pereche de jeans albaștri și pantofi sport. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu era extrem de zâmbitor și nu părea să fie afectat de cele întâmplate.

”Cum ești după despărțire? Cred că glumiti! Sunt bine! Merci!”, a spus Victor Slav pentru Cancan.ro.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au dat un comunicat împreună

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au dat un comunicat împreună în care au mărturisit că, în ciuda faptului că și-au spus: “Adio!” ca iubiți, ei vor rămâne prieteni. Mai mult, au subliniat faptul că își vor crește fiica împreună. În declarațiile făcute, cei doi au lăsat parcă loc și de o eventuală împăcare.

“Am ajuns intr-un punct in care drumurile noastre se despart. Nu stim ce ne rezerva viitorul, dar stim ca vom rămâne prieteni, avem un copil minunat de crescut împreuna. Suntem doi oameni maturi, care isi asuma decizia luată de comun acord, cu sentimentul ca este cea mai buna in acest moment al existentei noastre.

Va suntem recunoscători ca aţi fost mereu alături de noi si, de asemenea, va rugam cu tot sufletul sa ne respectaţi alegerea. Ne dorim si speram ca orice speculaţie sa se oprească aici. Va mulţumim si va asiguram de toată aprecierea si afecţiunea noastră!”, au spus Bianca Drăgușanu și Victor Slav, potrivit pentru WOWBiz.ro.

După ce a terminat de filmat emisiunea „Te vreau lângă mine”, blondina s-a îndreptat către atelierul său, de care se ocupă îndeaproape.

Însoțită de o prietenă, Bianca a făcut primele declarații pentru Cancan.ro, site-ul nr 1 din România. “Sunt bine! Nu sunt singurul om care trece prin așa ceva.

Până la urmă nu e nimic anormal. Aș prefera să nu mai discut despre acest subiect, doarece am discutat de prea multe ori, viața personală rămâne viață personală”, ne-a mărturisit Bianca Drăgușanu.