7 Trăsături distinctive care te vor ajuta să înțelegi mai bine un nativ scorpion…

Partenerul pe care îl cauți de multă vreme…

El este răbdător și devotat

Scorpionul este greu de cucerit. Pentru ca acesta să se îndrăgostească de tine, trebuie să găsești timpul necesar și răbdare să-l cunoști. El își apără cu mare grijă inima, de aceea, vei avea nevoie de răbdare pentru a-i câștiga afecțiunea.

Este dominator

Scorpionii întotdeauna vor să domine în relație. Dacă lupți pentru putere, va fi o luptă care nu se va sfârși în favoarea ta. Tipul său ideal de relație este acela în care el ia decizii, iar partenerul pur și simplu îl face fericit.

Este aspru

Scorpionul este sever. El nu are intenția să te ofenseze, dar este extrem de sincer și onest și vrea să fie cu cineva care va face față acestui lucru. El nu se potrivește cu oamenii prea sensibili, care pun totul la inimă.

Este capabil să manifeste empatie

În ciuda răcelii exterioare, Scorpionul este foarte emoțional, dar ascunde bine acest lucru. Cel mai bun partener pentru el va fi persoana care va înțelege totul, fără necesitatea de a-i explica sentimentele.

Cel mai bun mod de a ajuta Scorpionul să găsească o soluție – nu este de a găsi soluții la această problemă, ci doar să stai cu el în tăcere.

Este ambițios

Scorpionul este foarte motivat și energic. Cariera lui întotdeauna va fi prima prioritate. El are nevoie de cineva care-i înțelege, respectă și sprijină aspirațiile. Dacă vei înțelege ambițiile Scorpionului, va fi 100% al tău și niciodată nu te va dezamăgi, atunci când vei avea nevoie de el.

Este un bun observator

O mare parte din ceea ce spun Scorpionii, nu iese din gura lor. Dacă studiezi limbajul corpului, dialogul și tonul pe care îl folosește în anumite situații, îl vei înțelege mai bine.

Deși poate fi dur și direct, el știe să-și păstreze decența, dar ca partener trebuie să știi că e mai bine să-l scoți din situațiile în care nu se simte comod.

Este independent

Cel mai rău tip de relație în care poate fi Scorpionul, este cel în care viața omului se învârte în jurul lui. Scorpionii se dezvoltă doar atunci când li se oferă libertate de acțiune completă. Înțelegerea faptului că Scorpionul are nevoie de spațiu, va fi un atu major în relația cu el.