7 reguli pentru indeplinirea oricarei dorinte

Psihologii cred ca dorintele noastre se vor implini daca le vom scrie corect. Adevarul este ca acele ganduri ametitoare care se invart in capul nostru nu pot fi inregistrate de Univers ca dorinte.

Dar daca te poti concentra pe dorinta ta adevarata si poti urma cele sapte reguli de mai jos, aspiratiile tale se vor implini!

Citeste, intelege si invata, pentru a nu pierde oportunitatea.

Regula 1. Dorinta trebuie scrisa

Asigura-te ca iti pui dorinta pe hartie, cat mai sarguincios cu putinta. Usor de spus, dar greu de facut! In ciuda simplitatii aparente, nu este atat de usor sa scrii ceea ce iti doresti cu adevarat. Priveste aceste exemple: „Vreau sa am propria casa.”

Corect scris, insa se va dovedi fundamental gresit! Problema este ca o astfel de dorinta poate fi indeplinita, dar se pune intrebarea: cand? Dorintele fara termen limita exact sunt lipsite de sens! Tine minte asta. Prin urmare, urmatoarea regula prevede:

Regula 2. Dorinta trebuie sa aiba un timp de realizare.

De exemplu: „In vara anului 2019, voi avea o cabana mare si frumoasa.” Dar daca scrii doar „voi cumpara o cabana,” nu va fi bine.

Dorinta ta, probabil, se va implini, dar in ce moment – este necunoscut. Prin urmare, inainte de a scrie o dorinta, gandeste-te cand doresti sa fie indeplinita (in limite rezonabile, desigur). Si numai dupa aceea se va trece la a treia regula.

Regula 3. Inregistreaza dorinta in timpul prezent.

Cu alte cuvinte, in loc de: „Voi cumpara o casa pentru mine”, trebuie sa scrii: „Am cumparat o casa pentru mine”. Cel mai important moment! Cu alte cuvinte, trebuie sa iti imaginezi ca ai deja o casa!

Regula 4. Nu folosi cuvantul „nu” sau alte cuvinte negative.

Iata o alta greseala obisnuita: „Nu vreau sa fiu sarac.” Corect scris? Nu, gresit! Si pentru un motiv bun. Lumea spirituala nu percepe particula „nu” si alte cuvinte negative. Tu spui: „Nu vreau sa fiu sarac.” iar Universul, ignorand cuvantul „nu”, primeste mesajul: „Vreau sa fiu sarac!”

Articolul continuă după reclame

Noi, ca un magnet, atragem spre noi lucrurile la care ne gandim. Cand iti spui: „Nu vreau sa fiu sarac”, atragi automat saracia pentru ca (asa cum am spus deja) lumea spirituala nu percepe particula negativa „nu”. Prin urmare, este mai bine sa spui: „Vreau sa fiu bogat!”

Regula 5. Scrie dorinta ta in detaliu, emotional, cu sufletul.

Cand incepi sa scrii o dorinta, asigura-te ca te concentrezi asupra acesteia si descrie cat mai multe detalii poti. Daca doresti sa ai o casa noua, descrie-o complet, pornind de la veranda, locatie si numarul de camere, terminand cu locul unde vei pune vaza preferata. Imagineaza-ti incantarea cand te muti intr-o casa noua si asterne-o pe hartie.

Regula 6. Inregistreaza-ti dorinta ca o rugaciune.

Este foarte important ca dorinta ta sa nu dauneze altora. Prin gestul de a scrie dorinta, ceri cu umilinta ajutorul lui Dumnezeu. Adauga ceva pozitiv dorintei tale, cu voce tare. De exemplu: „Lasa-mi casa din viitor sa fie plina de bucurie si fericire. Copiii si nepotii mei sa-si continue viata aici si sa-si umple vietile cu dragostea mea. Fie ca aceasta dorinta a mea sa-mi aduca nu numai fericirea, ci si ceva mai mult.”

Observi formularea: „si ceva mai mult?” Nu este nevoie sa-l limitezi pe Dumnezeu in capacitatea sa de a te ajuta. Esti demn nu numai de dorinta pe care o faci, ci si pentru alte beneficii pe care El ti le poate inlesni.

Regula 7. Niciodata nu sta cu gandul numai la dorinta ta.

Dupa ce ai asternut-o pe hartie, trebuie sa renunti calm la dorinta si chiar sa uiti de ea. Experientele si gandurile obsesive vor interfera doar cu executarea sa. Elibereaza-ti visul, dar actioneaza!

Dupa ce ai scris o dorinta si ai ascuns-o intr-un colt retras, sa nu crezi ca asta a fost tot! Actioneaza spre visul tau, dar nu o face doar cu gandul la el. Nu incalca armonia universului, pentru a-ti atinge scopul.

Actioneaza cu grija, in mod rezonabil si dorinta ta se va implini.