6 tipuri de vampiri energetici, care sunt capabili sa-si creasca forta si energia de la tine

Vampirul energetic este alimentat de energia ta. Astfel de oameni, de regula, nu stiu cum sa empatizeze si sa simpatizeze.

Vampirii energetici sufera de propria lor durere sau indoiala de sine. Furand energia vietii de la altii, ei incearca sa se vindece de suferintele lor.

1. Victima vampirilor energetici

Oamenii de acest tip se hranesc cu sentimentul tau de vinovatie. Ei cred ca pot spera doar la mila lumii. Suntem increzatori ca sufera numai prin vina oamenilor din jurul lor.

Comportamentul lor este rezultatul stimei de sine extrem de scazute. Ei intotdeauna ii invinovatesc pe ceilalti pentru tot, ii conving ca acestia sunt vinovati de suferinta lor.

2. Vampir energetic cu un complex narcisist

Vampirul energetic cu un complex narcisist nu stie cum sa empatizeze, sa simpatizeze si sa manifeste un interes sincer fata de oamenii din jurul lui. Astfel de vampiri traiesc pe principiul „Eu sunt seful acum si toti ceilalti mai tarziu.”

Prin urmare, o astfel de persoana se asteapta ca tu sa-i pui mereu nevoile intai. Inceteaza sa mai faci asta.

3. Vampirul energetic dominant

Astfel de vampiri de energie umilesc si intimideaza oamenii din jurul lor. Toate acestea le fac pentru a se afirma si pentru a-si creste stima de sine in detrimentul altora. Cu astfel de oameni ar trebui sa fii intotdeauna in garda.

4. Drama masculina

O astfel de persoana umple goliciunea vietii sale cu drama, dispute si barfe, pe care ea insasi le creeaza.

Ea isi doreste literalmente astfel de situatii, deoarece ii dau posibilitatea sa se puna in rolul de victima. (Aceasta sugereaza ca astfel de oameni nu au parte de dragoste). In plus, o astfel de persoana are un simt umflat de auto-valoare. Ea fuge constant de problemele reale ale vietii.

5. Vampirul energetic care condamna in mod constant tot

Acesti oameni au respect de sine extrem de scazut. Ei compenseaza dezavantajul lor in detrimentul celor din jur. Este vital ca acestia sa simta nesiguranta care provine din cei din jur. Le place sa critice oamenii.

6. Vampirul energetic mereu nevinovat

Nu toti vampirii energetici sunt dornici sa raneasca pe altii si sa creeze rau. De exemplu, ia acest tip de vampir energetic. Astfel de oameni au nevoie de ajutor constant si de confort. Daca ii vei sprijini si ii vei lasa sa se bazeze pe tine, vei ramane fara energie. Prin urmare, pur si simplu nu vei avea puterea de a ajuta.