3 minute de citit și de ținut minte – Copilul tău te-a ales să-i fii mamă

Si din acel moment intre voi s-a format o legatura invizibila, dar foarte puternica.

Relatia dintre mama si copil este, poate, cea mai profunda relatie interumana, incomparabila cu o alta, nici chiar cu cea dintre sot si sotie sau iubit si iubita. O mama trebuie sa aiba grija la emotiile si trairile sale in timpul sarcinii caci acestea se transmit si copilului, scrie articole247.ro.

Se spune ca inainte de nastere, copii isi leaga sufletul de cel al mamei. „Mi-e foarte greu sa descriu in cuvinte toate emotiile si sentimentele pe care le-am experimentat stiind ca ai aparut in burtica mea. Tu cresti atat de repede, privesti lumea cu ochii tai inocenti si in fiecare zi descoperi tainele acestei lumi.”

Articolul continuă după reclame

In viata vei da peste oameni de tot felul. Vei cunoaste fericirea si tristetea. Nu pierde timpul cu oamenii care iti tulbura linistea. Fa ceea ce face sufletul tau sa vibreze si restul va veni de la sine.

Ai venit pe lume cu speranta, dragoste, inocenta si fara instructiuni de folosire, insa ai deschis ochii si te-ai uitat direct la mine in suflet, iar apoi m-ai apucat strans de deget si am stiut ca ne vom descurca. Atunci, in acel moment, noi doi am facut o echipa: mama si fiul. Imbatabila!

Recunosc ca inceputul a fost putin confuz, pana cand am reusit sa ne sincronizam. Dar am reusit, impreuna, sa crestem mari. Ai inceput sa vorbesti si primul tau cuvant nu a fost mama, dar cand l-ai rostit, a fost atat de clar si raspicat, ca m-ai facut sa plang de bucurie o zi intreaga si, pentru ca ai observat emotia mea, tu nu te mai opreai din a-l rosti.