Zodiile care vor avea noroc in urmatorii 5 ani. Cine trage lozul castigator

Fericire, noroc, bunastare. Sunt doar cateva dintre atributele care vor caracteriza viata anumitor zodii in urmatorii 5 ani.

Sagetator

Culegi roadele muncii tale din ultimii 10 ani, cand ai tras pe branci si ai avut impresia ca toata munca ta e inutila.

Sunt ani extrem de prolifici, in care vei inregistra succes dupa succes.

Veniturile tale vor creste constant, vei capata o pozitie sociala foarte buna, cu vizibilitate mare. Nu e exclus sa iti maresti familia aducand pe lume un copil. Urmatorii 5 ani sunt, practic, perfecti pentru intemeierea unei familii, daca nu ai facut-o pana acum.

E o perioada extrem de prolifica, in care pui mare pret pe implinirea personala, pe fericire. Castigi multi bani, iti conturezi o buna reputatie.

Gemeni

Urmatorii 5 ani sunt ideali pentru flirt si iubire. In 2019, ai putea primi o mostenire sau ai putea da lovitura in afaceri.

Apoi pana in 2022 vei reusi sa atingi apogeul carierei careia i-ai dedicat ultimii cel putin 10 ani din viata. Popularitatea ta este in crestere, ai succes pe toate planurile si iti lipsesc grijile financiare.

E o perioada incarcata de experiente pozitive, in care ti-ai putea indeplini un vis, fie legat de cariera, fie de viata personala. De asemenea, ti-ai putea achizitiona o locuinta.

Varsator

Anii care vin aduc cu sine o imbunatatire a relatiilor de orice tip. Cele de familie devin tot mai puternice. In urmatorii 5 ani, te poti astepta la mult succes si recunoastere din partea apropiatilor.

E o perioada ideala pentru calatorii internationale si pentru a participa la diverse cursuri.

Iti vei schimba inclusiv domeniul de activitate ori iti vei deschide propria ta afacere, dupa o idee care se va dovedi de succes. E, practic, o noua faza a vietii tale, extrem de prolifica, in care ti se intampla numai lucruri bune.