Horoscop Camelia Patrascanu 23 octombrie 2018. Racii trebuie sa ia decizii importante, Pestii reusesc sa rezolve o problema financiara

Energie puternica, dar si enervari si capricii, a spus astrologul Camelia Patrascanu.

HOROSCOP. Berbec – Pot avea o zi fabuloasa, daca stiu sa conlucreze cu un coleg, cu un prieten. Iau un model de succes de la cineva si se lanseaza noi proiecte.

HOROSCOP. Taur – O zi in care mai mult urmaresc ce fac altii si s-ar putea sa fie surprinsi de deciziile sefilor.

HOROSCOP. Gemeni – Conteaza pe prieteni, fac noi cunostinte sau se inspira de la o persoana care a reusit fix in problema pe care o au si ei.

HOROSCOP. Rac – Au o zi de autoritate foarte puternica, trebuie sa ia decizii importante.

HOROSCOP. Leu – Sunt in acest moment „pe cai mari”, toata lumea este cu ochii pe ei. Au foarte mare competenta in problema de care se ocupa.

HOROSCOP. Fecioara – Colaboreaza foarte bine cu o persona, reusesc sa o convinga sa fie de partea lor si sa isi arate talentele.

HOROSCOP. Balanta – Sunt intr-o buna-intelegere cu cineva care le da o idee geniala, sclipitoare.

HOROSCOP. Scorpion – Lucreaza intens, spre seara, reusesc sa isi rezolve problemele, spre surprinderea lor, pentru ca muncesc contra-cronometru.

HOROSCOP. Sagetator – O zi cu foarte multe idei originale, au nevoie de spatiu si de timp pentru a le pune in practica.

HOROSCOP. Capricorn – Au nevoie de familie si de duportul familiei. Isi propun sa faca o vizita unei persoane dragi.

HOROSCOP. Varsator – Au intalniri cu persoane importante, pe care conteaza, au nevoie de un sfat.

HOROSCOP. Pesti – Se gandesc la bani, iar spre seara reusesc sa rezolve o problema financiara.

Sfatul zilei de 23 octombrie pentru fiecare zodie

BERBEC: Ai nevoie de o mare schimbare în viața ta și astăzi este momentul potrivit pentru a ieși în față și pentru a avea mai mult curaj. Este cea mai bună clipă pentru tine. Numărul norocos al zilei este 4.

TAUR: Merită să faci niște compromisuri astăzi, pentru că până la finalul zilei vei vedea că a meritat totul pe deplin. Ai încredere în acțiunile și în instinctul tău. Numărul norocos al zilei este 2.

GEMENI: Poți rezolva astăzi multe lucruri pe care le-ai tot amânat. Nu mai sta pe gânduri, pentru că poți pierde multe oportunități din cauza acestui comportament. Numărul norocos al zilei este 8.

RAC: Nu este momentul să îți pierzi cumpătul, chiar dacă lucrurile nu evoluează în direcția pe care ți-o dorești tu. Încearcă să faci mici schimbări, discutând totul cu calm. Numărul norocos al zilei este 7.

LEU: Ai de luat o decizie dificilă astăzi, care te va pune în cumpănă. Nu știi încotro să o iei ca să fie mai bine, așa că ar trebui să îți asculți sufletul azi. Numărul norocos al zilei este 3.

FECIOARĂ: Eforturile pe care le-ai depus în ultima perioadă încep să fie remarcate și apreciate de către cine trebuie. Tot cei ai făcut până acum merită pe deplin. Numărul norocos al zilei este 7.

BALANȚĂ: Ai tot ce îți trebuie pentru a schimba lucrurile care ți se pare că nu mai funcționează așa cum îți dorești tu. Ai nevoie doar de un mic impuls, pe care îl poți primi de la cineva neașteptat. Numărul norocos al zilei este 5.

SCORPION: Nu îți face mari speranțe dacă lucrurile nu merg azi așa cum vrei tu. Chiar nu este momentul ca să forțezi nota, căci s-ar putea să regreți dacă încerci prea mult. Numărul norocos al zilei este 6.

SĂGETĂTOR: Astăzi poți primi niște răspunsuri pe care le aștepți de mult timp și de care depind lucrurile pe care te gândești să le faci în viitor. A venit momentul tău. Numărul norocos al zilei este 12.

CAPRICORN: Ai mai mult curaj și fă-te mai des auzit, pentru că ceilalți să te descopere așa cum ești tu, cu adevărat. Nu lăsa doar câteva lucruri la vedere despre tine. Numărul norocos al zilei este 2.

VĂRSĂTOR: Fii mai atent la partenerul de viață și la momentele petrecute împreună. Nu îl neglija și nu te sustrage de la anumite lucruri pe care le-ați plănuit cu mult timp înainte. Numărul norocos al zilei este 4.

PEȘTI: Fii mai deschis lucrurilor noi care încearcă să apară în viața ta. Fie că este vorba despre o persoană sau de un lucru, vor apărea niște situații care te pot ajuta să te cunoști mai bine. Numărul norocos al zilei este 8.