22 de Decizii care duc la o Viata Minunata

Viata este uneori foarte dificila. Dar trebuie sa fim puternici si curajosi sa putem sa ne bucuram de ceea ce este. Si suntem capabili de asta.

In plus, viata frumoasa este o alegere pe care o facem noi insine. Ia decizia corecta si vei vedea cum se schimba lumea din jurul tau:

1. Mergi la o plimbare

O mica calatorie in jurul cartierului iti va da un sentiment de libertate si iti va energiza corpul. Permite-ti zilnic in programul tau ocupat cel putin o jumatate de ora pentru o scurta plimbare si vei incepe sa primesti mult mai multa placere din viata.

2. Bucura-te de tacere

Nu fi atat de suparat din cauza esecurilor de la locul de munca. Ia-ti putin timp singur, in tacere. Totul va fi bine.

3. Alimente sanatoase

Spune la revedere la burgeri si cartofi prajiti. In plus, fructele si legumele trebuie sa fie prezente in meniul zilnic. De asemenea, incearca sa consumi mai multa apa si sa inlocuiesti ceaiul negru cu verde.

4. Incearca sa faci pe alti oameni fericiti

Fericirea este contagioasa – daca altcineva este fericit, starea va fi transmisa mai departe. Ajuta-i pe altii, incearca sa fii aproape cand au nevoie de tine. Si apoi te gasesti zambind cu ei.

5. Economiseste energie

Afla cum sa iti evaluezi timpul si energia. Nu le cheltui pentru evenimentele trecute sau pentru barfe mici. Incearca sa stai departe de aceste lucruri toxice, redirectionand energia spre ceva mai avantajos.

6. Respecta principiul de aur

Intelegi ce principiu de aur este in discutie? Mananca singur micul dejun, imparte pranzul cu prietenii si da cina vrajmasului tau.

7. Uita de ura

Nu vei trai pentru totdeauna. Timpul zboara prea repede. Prin urmare, nu este necesar sa-l cheltui pe negativ. Ura si mania nu iti vor aduce nimic bun. Uita de ele.

8. Accepta viata ca atare

Viata ta nu va fi complet impodobita cu petale de trandafir. Trebuie sa fii pregatit pentru surprizele neplacute pe care soarta atat de des iubeste sa le prezinte. Incearca sa le accepti cu smerenie, deoarece maine totul se poate schimba in bine.

9. Fa-ti timp

Chiar faci lucruri serioase, si nimeni nu neaga asta. Cu toate acestea, chiar si in cel mai dens program de lucru, poti gasi un timp special in timpul caruia sa te odihnesti si sa te recuperezi.

10. Nu poti castiga toate bataliile

Nu orice batalie poate fi castigata. Da, vor exista momente cand vei pierde, cand rezultatele tale te vor dezamagi. Mergi mai departe.

11. Uita de comparatii

Fiecare persoana este unica in felul sau. Deci, care este scopul de a compara daca suntem cu totii atat de diferiti? Fiecare sa-si traiasca viata fara sa se intrebe cine este mai bun.

12. Nu conteaza trecutul

Asta a fost. Trecutul nu poate fi schimbat. Invata din el, dar nu te agata de el, cu regret sau resentimente. Invata sa renunti si sa te uiti la viitor.

13. Ia-ti responsabilitate pentru tine

Vei face greseli, vei avea probleme – nu da vina pe altcineva decat pe tine insuti, pentru greselile pe care le faci si pentru problemele cu care te confrunti. Ia-ti responsabilitatea pentru tot ceea ce faci si pentru tot ceea ce ti se intampla. Acest lucru iti va permite sa devii un factor de decizie.

14. Greselile devin deciziile corecte atunci cand vine momentul potrivit

Vremurile dificile fac parte din viata. Dar cea mai buna trasatura a vietii este ca ea continua sa mearga inainte, lasand tot ce s-a intamplat in trecut. Intr-o zi, vremurile tale dificile vor fi lasate in urma, iar tu te vei gasi in viitorul la care ai visat.

15. Ajuta-i pe altii

Vino in ajutorul altor oameni, fii aproape de ei atunci cand au nevoie, devino sprijinul lor – datorita acestui fapt, poti deveni o persoana importanta. Egoismul nu ne invata foarte mult.

16. Nu te ingriji ce gandesc ceilalti despre tine

Nu toti oamenii vor simti bucurie din ceea ce faci. Intotdeauna va fi cineva care te va invidia sau chiar te va uri. Nu-l lasa sa ajunga la tine. Opinia acestor oameni nu conteaza.

17. Timpul vindeca

Timpul trece, iar din nou gasim forta de a merge mai departe. Daca simti durere acum – nu iti face griji. Timpul va trece si toate acestea vor ramane in trecut.

18. Totul se schimba

Lumea se schimba in mod constant. Vremuri bune si rele – toate vin si pleaca. Si tu vei trece constant. Prin urmare, nu te tine prea mult de ceva – accepta schimbarile pe masura ce vin la tine.

19. Tine la cei apropiati

Inconjoara-te cu oameni pozitivi, apropiati. Adesea, viata ne da o surpriza neplacuta dupa alta – in astfel de momente, este foarte necesar sa avem sprijinul bunilor prieteni. Tine-i aproape – merita.

20. Nu fii gelos

Gelozia nu ne da nimic bun. Nu mai fii gelos – mai bine iti petreci timpul si energia cu lucruri mai importante.

21. Fii recunoscator

Ai facut o fapta buna, fii recunoscator pentru asta. Apreciaza toate lucrurile bune pe care viata ti le aduce.

22. Fii profesor

Putem invata pe altii si putem invata de la ei. Nu iti fie frica sa le spui altora despre experientele tale, sa ii ajuti sa creasca si sa progreseze.

Viata este o calatorie destul de obositoare si e in puterea noastra sa o facem mult mai placuta. Fa alegerea potrivita, facand viata mult mai bogata. Pentru asta traim.