A jucat un rol în „Liceenii”, dar mulți nu și-l mai aduc aminte. Acum e mai bogat decât Ștefan Bănică junior. Este un afacerist cu o avere de milioane de euro

Unul dintre actorii care au jucat în celebrele pelicule “Liceenii” și “Liceenii Rock′n Roll”, Dan Cociș, a renunțat la actorie, dar a strâns o avere cu care îl face invidios și pe Ștefan Bănică jr.

El a jucat rolul lui „Adrian” și i-a oferit câteva replici lui Ștefan Bănică junior. Dan Cociș a încercat să-și facă un drum în viață prin politică, iar în anul 2000 a lucrat în Secretariatul General al Guvernului.

Ștefan Bănică și Dan Cociș

A cumpărat Palatul Știrbey Ulterior, Dan Cociș s-a lansat în afaceri, deținând un club în Centrul Vechi. El este acționar la o firmă care a cumpărat Domeniul și Palatul Știrbey din București, contra sumei de 9 milioane de euro.

Dan Cociș

În plus, el și-a extins afacerile pe Litoral. „Avem cea mai mare plajă privată de pe litoral, un club cu o capacitate de peste 1500 de persoane, un beach bar şi un restaurant tip Grill&Salad cu o capacitate de 150 de locuri, o pisicină cu 60 de locuri şi zonă lounge, de terenuri de sport pe plajă şi de un spaţiu de joacă pentru copii.

Investiţia de 1,5 milioane de euro va fi recuperată în 3-5 ani. Cifra de afaceri a crescut continuuu. La fel şi numărul de clienţi.

Am încheiat anul cu venituri de un milion de euro, iar anul acesta estimăm că vom depăşi 2 milioane de euro”, a declarat, la un moment dat, Adrian Cociş.