Testul verii – alege un simbol și află ce te așteaptă în luna iulie

Lucrurile care ne înconjoară au, de cele mai multe ori, un înțeles ascuns, de care nu suntem conștienți. În funcție de gusturile noastre și de alegerile pe care le facem, aceste simboluri ne pot influența viața, deciziile pe care urmează să le luăm, dar și viitorul.

Testul verii tocmai pe aceste simboluri ascunse se bazează. Spiralele pe care le vei vedea mai jos au înțelesuri ascunse și pot scoate la iveală cele mai profunde dorințe ale tale, dar și lucrurile pe care le vei face în această vară. Ești curioasă ce te așteaptă în luna iulie? Fă testul de mai jos!

Testul verii îți spune ce te așteaptă în luna iulie

Alege unul dintre cele 3 simboluri pe care le vei vedea în imaginile de mai jos și citește interpretarea care îi corespunde!

1. Sfatul de care trebuie să ții cont în luna iulie este să nu te mai lași condusă de emoții, ci de fapte reale. Ia deciziile bazându-te pe dovezi și pe fapte concrete, nu pe impulsuri.

În acest mod, vei putea să evaluezi mult mai bine evenimentele și informațiile, fără a te implica personal și sentimental în fiecare situație. Deși emoțiile sunt importante, este mai bine ca în această vară să fii puțin mai detașată și să nu te mai lași influențată de reacțiile celor din jur.

2. Felicitări! Ai reușit să te detașezi și să scapi de un factor emoțional ce te determina să ai reacții întârziate.

Ai atins maturitatea emoțională pe care mulți nu sunt capabili să o cunoască, prin propriile forțe, prin sânge, transpirație, lacrimi și lupte pe care le-ai dus cu tine însăți. Acest factor declanșator emoțional este posibil să reapară.

Totuși, de această dată vei fi mai mult decât pregătită să îi faci față, deoarece vei copia mecanismele folosite până acum și vei putea să te detașezi încet, dar sigur.

3. Conștiința ta îți trimite multe semnale. Dacă nu ai avut timp de contemplare, atunci mai bine acordă ceva timp acestui proces.

Dacă ai început deja să meditezi, încearcă să petreci mai mult timp în liniște pentru a te reconecta. Acest proces te va ajuta să găsești mai multă îndrumare și înțelepciune. Așadar, ține pixul și hârtia aproape și notează toate simbolurile și informațiile care îți vin în minte.

Ține cont de aceste informații și profită de luna iulie pentru a căpăta o mai mare înțelepciune spirituală, dar și pentru a duce până la capăt tot ce ți-ai propus.