Keanu Reeves zâmbește din nou. Cine este misterioasa femeie cu care a fost surprins

Keanu Reeves este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți actori de la Hollywood.

Cu toate acestea,“Sad Keanu”, cum a fost poreclit, e considerat cel mai trist actor – rade rar și spune ca „este înconjurat de moarte”.

Si este de inteles de ce avand in vedere ca a trait in cei 53 de ani ai lui cat altii in zece vieti. I-au murit copilul, viitoarea sotie si cel mai bun prieten. Pe langa acestea, sora sa a fost diagnosticata cu leucemie.

Acum însă, Keanu a găsit puterea de a zâmbi din nou.

Recent, el a fost surprins alături de o femeie misterioasa, în compania căreia părea ca se simte extrem de bine. Partenera lui Keanu se numește Alexandra Grant și, potrivit jurnaliștilor mondeni, au colaborat la proiectul „Shadows”.

Actorul și Alexandra au luat cina la un restaurant cu specific italian frecventat de multe celebrități, printre care Lionel Richie şi Bella Hadid, relatează Daily Mail.

Îmbrăcat lejer, în blugi, hanorac negru și un sacou de aceeași culoare, starul Matrix era foarte bine dispus. Tot numai un zâmbet, el și-a salutat fanii la intrarea în local. Iata cum a fost surprins:

A depasit tragicele evenimente din trecut?

Înainte de a își începe cariera de actor, iubita care urma sa ii devina soție a murit sub ochii lui, într-un accident de mașină. Tragedia a avut loc la un an jumătate după ce copilul lor născut prematur s-a stins la 8 luni.

Anul trecut, actorul și-a deschis sufletul și a abordat câteva subiecte sensibile, legate de viata lui personala. El spunea ca și-a luat gândul de la a își întemeia o familie: ”Sunt prea bătrân, e prea târziu. S-a terminat pentru mine”.

De-a lungul anilor, Keanu Reeves a avut relaţii cu numeroase colege, la fel de faimoase: Sandra Bullock, Winona Ryder şi Diane Keaton. Se pare ca niciuna dintre acestea nu i-au putut oferi ceea ce își dorea: o familie.

Astfel, Keanu și-a concentrat atenția mai ales asupra carierei sale. Starul se lauda cu peste 95 de proiecte și 21 de nominalizări la premii importante ale industriei de film.

Potrivit The Richest, Reeves are o avere estimata de 360 de milioane de dolari și urmează sa își mărească și în 2018 conturile după lansarea filmelor “Siberia”, “Destination Wedding” și “Replicas”.