Cum sa atragi norocul in casa ta si sa scapi de esecuri: Sfaturi de la Baba Vanga pentru fiecare zi

Aceste sfaturi simple te vor ajuta sa scapi de esecuri, precum si sa aduci in viata fericirea.
Toata lumea poate gasi fericirea.

Pentru a face acest lucru, este important sa urmezi reguli simple si sa elimini atitudinea negativa. Utilizeaza sfaturile celebrei proorocite baba Vanga, pentru ca fiecare zi sa fie plina de noroc si de bucurie.

Celebra Vanga a lasat in urma un bogat patrimoniu care, pana in prezent, ii ajuta pe oameni sa gaseasca armonie si bunastare in viata. Sfaturile ei intelepte sunt folosite pretutindeni pentru a pastra puritatea sufletului, a trai in armonie cu lumea si a nu lasa lucruri negative in viata ta.

Sfaturi de zi cu zi pentru fericire

1. Bunastarea si prosperitatea iti vor parasi casa daca utilizezi farfurii crapate. In fiecare zi, mananca si bea din farfurii si pahare frumoase, astfel incat energia fericirii sa ramana in casa ta.

2. Pentru ca fericirea din casa ta sa nu fie preluata, pune intr-un loc retras cateva monede din alte tari de culoare argintie. Asa vei aduce in viata prosperitatea.

3. Pentru ca fericirea si norocul sa fie oaspeti frecventi in casa ta, rearanjeaza mobilierul in timpul lunii noi. Energia luminilor de noapte actualizate te va ajuta sa iti mentii confortul si armonia.

4. Ramurile de crengi, atarnate peste usa din fata, iti vor proteja casa de orice rau. Aseaza-le astfel incat fericirea sa fie mereu in casa ta si toate energiile negative sa ramana dincolo de prag.

5. In fiecare zi poti repeta ritualul care te va ajuta sa pastrezi fericirea in casa. Toarna apa intr-un vas curat si transparent si spune: „La prag, raul se va opri, binele din interior va trece. Fiecare oaspete din casa mea va aduce bucurie.” Arunca apa peste prag.

6. In fiecare dimineata, la trezire, incalta-te incepand cu piciorul drept. Astfel, pastrezi fericirea in casa ta. Lasa papucii langa pat, pentru a nu-i cauta.

7. In fiecare zi, asigura-te ca pe masa nu mai este nicio paine. Resturile atrag saracia si mizeria.

Da-le animalelor sau hraneste pasarile, astfel incat sa existe intotdeauna un loc pentru fericire in viata ta.

8. Ia-ti obiceiul de a nu-ti lauda fericirea, mai ales daca nu spui strainilor despre norocul tau. Invidia lor poate avea un impact negativ asupra vietii tale.

9. Umbla cu piciorul drept, asigura-te ca bati pamantul cu cuvintele: „Probleme, plecati de la mine.”

Daca te impiedici pe piciorul stang, asteapta noroc.

10. Nu tine oglinzile sparte sau crapate in casa ta. Iti iau zilnic fericirea. Nu exista loc pentru astfel de obiecte in casa ta, asa ca intotdeauna arunca fragmentele intr-o punga sau cutie opaca densa.

11. Ai grija de oglinzile din casa. Sterge-le cu apa sfintita, astfel incat sa nu existe loc de certuri si de boli in casa.

12. Transporta bani numai in portofel. Nu lasa niciodata bancnotele si monedele in acelasi compartiment. Asa, in fiecare zi vei aduce la viata bunastarea financiara.

Aceste sfaturi simple te vor ajuta sa scapi de esecuri, precum si sa aduci la viata fericirea. Ai grija de casa ta si nu permite sa fie murdara camera. Aduna panzele de paianjen si praful care acumuleaza energie negativa.