Cele trei zodii care au succes în luna Septembrie! Norocul e de partea lor.

Astrele le-au pregătit celor născuți sub semnul zodiacal al Berbecului, al Gemenilor și al Săgetătorului surprize plăcute pe toate planurile.

Așa arată horoscopul lunii septembrie 2019

Berbec

Luna septembrie aduce vești bune pentru Berbeci. S-a putea spune că soarele răsare și pe strada voastră! Vă va merge bine pe toate planurile, inclusiv în plan sentimental. Partenerul de viață îți acordă atenția cuvenită, iar dacă nu ești într-o relație, va apărea și jumătatea ta mult așteptată.

Taur

Luna septembrie aduce noi probleme la serviciu. Îți va lua ceva timp, dar vei rezolva cu brio și această nouă sarcină, iar șefii te vor privi cu alți ochi. Ar trebui să te aștepți la o majorare a salariului, care va pica foarte bine.

Gemeni

Gemenii întâlnesc în luna septembrie o persoană specială.Totul se va schimba. Cei născuți în zodia Gemeni se vor trezi cu universul lor dat peste cap, dar vor fi fericiti!

Rac

Pentru Raci, nu se anunță nimic nou la locul de muncă, însă aceștia trebuie să-și facă mai mult timp în luna septembrie pentru a petrece timp cu familia. Toți membrii familiei se simt neglijați de ceva vreme, așa că trebuie să planifici un mic concediu unde să vă îmbunătățiți relațiile de familie.

Leu

Leul are parte de iubire, în luna septembrie. Partenerul de viață ales chiar este sufletul tău pereche, iar asta se poate vedea cu ochiul liber. Ai grijă însă la starea de sănătate!

Fecioară

Isi va pune in ordine viata. Te hotărăști dacă rămâi la actualul job sau nu și îți revizuiești și relația cu partenerul de viață. Vei cântări avantajele și dezavantajele și vei lua o decizie în ambele planuri. Orice vei hotărî, vei simți un sentiment de eliberare.

Balanță

În această lună, astrele își vor schimba poziția. Te vei putea baza pe suportul prietenilor. În luna august, nu ezita să întorci favoarea persoanei care ți-a oferit o mână de ajutor imediat ce ai ocazia să faci acest lucru, indiferent dacă este vorba de partenerul tău, membru al familiei sau un prieten.

Scorpion

În septembrie, fiecare Scorpion va avea grijă la carieră. Nu te vei gândi la petreceri. Munca te motivationeaza. Deci, este o scăpare minunată de viața personală, unde lucrurile nu vor fi atât de clare. Îți vei putea limpezi mințile când faci o plimbare prin natură.

Săgetător

Săgetătorii au avut o perioadă foarte aglomerată, stresantă. Ei bine, luna septembrie vine cu mai mult calm. Perioada grea a trecut, la serviciu lucrurile au revenit la normal, iar tu vei avea timp și pentru tine. S-ar putea să pleci undeva împreună cu mai mulți prieteni.

Capricorn

Septembrie promite o calmare treptată în cariera din viața Capricornilor. După problemele anterioare, în sfârșit vei avea parte de odihna mult dorită. Totuși, e posibil să ai parte de probleme în familie. O problema va ieși la lumină sau va avea loc ceva neașteptat. Indiferent, această situație va trebui să fie rezolvată.

Vărsător

Septembrie vine cu momente frumoase pentru Vărsător. Aceștia vor avea parte de iubire. Partenerul de viață îl răsfață ca în prima zi de relație. Perioada aceasta de iubire se intensifică, mai ales dacă hotărâți să plecați intr-un loc retras.

Pești

Septembrie vine cu un soare care parcă topește ambițiile nativilor născuți sub semnul zodiacal al Peștilor. Sunt ușor derutați, nu mai știu încotro s-o apuce, mai ales că unii dintre ei vor fi nevoiți să își caute din nou un loc de muncă, poate mai stabil.