Zodiacul chinezesc 2019. Ce ne pregătește anul Porcului de pamant

Horoscopul conține sfaturi utile pentru fiecare persoană. Urmând aceste recomandări, nu veți pierde norocul în 2019 si va puteti face planuri pentru viitor.

Porcul este ultimul semn al horoscopului estic. Această perioadă promite să fie calmă, dar numai în exterior. De fapt, vor exista schimbări în viața oamenilor.

Conform filosofie vechi chinezești, în 2019 culorile norocoase sunt cele corelate cu pământul: galben, cenușiu, maro. Pe de altă parte, pentru a echilibra efluviile energetice din Anul Porcului de Pământ, sunt recomandate culorile roșu și alb, atât pentru îmbrăcăminte, cât și în decorarea casei.

Roșul simbolizează la chinezi focul, și este asociat cu norocul, sărbătorile și căsătoria. Albul este corelat cu elementul Metalului.

Purtarea unor haine, încălțări, bijuterii înglobând roșul și albul poate contribui la absorbirea benefică a energiilor din 2019.

Din tabelul de mai jos puteți afla care animal este patronul tău după anul nașterii. Există douăsprezece animale în total, ca și semnele zodiacului. Fiecare conferă unei persoane anumite proprietăți ale caracterului.

Sobolan

Pentru reprezentanții acestui semn al horoscopului estic, anul va trece destul de rapid și dinamic. Pot apărea probleme serioase cu starea de spirit și bunăstarea.

Puteți spori starea de spirit cu ajutorul acestor sfaturi. Este necesar să se odihnească mai mult, să se suprasolicite mai puțin, sa comunice mai mult cu cei din jur.

Nu trebuie să va ascundeți furia și nu iertați oamenii doar pentru mândrie. Prin eliminarea acestui sentiment, șobolanii vor putea face loc pentru ceva mai util. Cu cât scapă mai devreme de tot ce este de prisos, cu atât mai curând norocul în dragoste și in viata ova veni.

Bivol

Astrologii ii sfătuiesc pe nativii acestei zodii să nu se teamă de probleme: chiar dacă apar dificultăți, ele ar trebui acceptate. Problemele pot învăța pe reprezentanții acestui Semn lucruri noi.

De asemenea, anul acesta va fi util pentru cei care vor căuta noi cunoștințe, impresii, emoții. Mult noroc va zâmbi celor care studiază sau vor începe să învețe. Respectul față de ceilalți și sfatul celor dragi – cele două condiții principale pentru succes. Anul 2019 ii va ajuta pe nativi pentru a înțelege ce vor de la viață.

Tigru

Tigrii vor avea mai mult noroc în sfera financiară a vieții: va fi mai ușor să faca achiziții scumpe și să rezolve problemele legate de bani. Anul acesta este perfect pentru procedurile legale, pentru a restabili justiția.

Potrivit horoscopului, Tigrii vor arata mai mult respect pentru cei de langa ei. Discutiile despre inselat vor întări dragostea și ii vor ajuta la evitarea trădării.

Iepure

Anul 2019 le poate schimba soarta și purifica karma. Universul însuși va lua totul în mâinile sale. În fiecare domeniu al vieții, în fiecare afacere nouă sau veche, este necesar să controleze situația.

La începutul anului va fi o condiție buna pentru atragerea norocului. La sfârșitul anului 2019, presiunile vor scădea, dar nu atât de mult încât să vă puteți relaxa. Cel mai bun moment pentru a vă relaxa este vara.

Dragonul

Există lucruri la care trebuie să renunțati pentru a deveni mai fericiti. 2019 este o perioadă de refuz și auto-disciplină pentru dragoni. Nu este necesar să vă impuneti să duceti un stil de viață ascetic, însă deciziile și aventurile impulsive ar trebui cu siguranță evitate.

Limitându-si divertismentul, Dragonii vor putea să se concentreze asupra muncii și studiului, asupra treburilor casnice și a îndatoririlor. Acest lucru este mult mai important decât orice altceva în următoarele 12 luni.

Sarpele

Șarpele trebuie să lucreze mai mult, să-și dezvolte talentele. Dacă reprezentanții acestui Semn nu sunt mulțumiți de ceva din viața lor, atunci este imposibil să stea liniștiti.

Douăsprezece luni ar trebui să fie mai mult decât suficient pentru a scăpa de rutina enervantă și de plictiseală. Înainte de un viitor strălucitor, anul 2019 este doar începutul și la început este întotdeauna dificil. Șerpii vor avea nevoie de rezistență și credință în ei înșiși.

Calul

Reprezentanții acestui semn ar trebui să se bazeze adesea pe înțelepciunea și intuiția lor pentru a-și păstra norocul. Sursa de ghinion poate fi de la oamenii invidiosi, precum și oamenii in care pur și simplu nu ar trebui să aibă încredere.

Caii vor fi mai predispuși la înșelăciune de către alții. Conform calendarului estic, situația va trebui să se schimbe spre bine pana la sfarsitul anului. Astrologii recomanda mai multa intelepciune si mai putina incredere in alte persoane.

Oaia

2019 va fi un an dinamic pentru nativii acestui semn. În această privință, ar trebui să se gândească cât mai des posibil la viitor, să aleagă mediul potrivit și să evite conflictele.

Trebuie gasite metode de indepartarea energiilor negative. În sfera financiară, este mai bine să planifice totul în avans, mai ales dacă doresc să cumpere ceva scump sau sa investeasca bani intr-o afacere.

Maimuta

Astrologii anunta că dragostea și victoriile financiare se prevad inca de la inceputul anului. Dar vara și sfârșitul anului pot fi dificile, așa că în aceste perioade, maimuțele ar trebui să folosească adesea o puternică conspirație împotriva ghinionului și a problemelor.

Poate aparea o scădere a încrederii în sine sau apariția unor situații neprevăzute în toate sferele vieții. Pe de altă parte, poate aduce o experiență importantă și poate întări voința nativilor.

Cocoș

Cocosul – semnul agitat, dar încrezător în calendarul estic. Anul 2019 este marcat de o mare disonanță energetică pentru nativi, pentru că sunt obișnuiți să trăiască într-un ritm de luptă, iar Porcul de pamant dictează reguli complet opuse jocului.

Dacă la începutul anului puteți aborda creativ soluția problemelor, atunci de la vară până la sfârșitul lunii decembrie este mai bine să nu riscați.

Sfatul altora poate fi foarte util pentru Cocoși, deci trebuie să accepte parerile altora, să creadă în ei înșiși și să aibă încredere în opinia celor din anturaj. Problemele interne din 2019 vor fi exclusiv din motive spirituale.

Câinele

În sfera dragostei anul acesta va fi extrem de productiv pentru câini. Șanse mari de a intalni dragostea vieții lor. Consilierea psihică va ajuta reprezentanții acestui semn să devină mai atractivi. Cei care au găsit deja dragostea vor putea aduce relațiile la un nivel nou și superior.

Acesta este un an grozav pentru o nuntă, pentru nașterea unui copil, pentru o schimbare de locuință. Este de dorit ca si câinii să dedice mai mult timp celor dragi. În sfera de afaceri, este de dorit să se evite promisiunile.

Porcul

Anul Porcului promite să fie favorabil reprezentanților acestui semn. Va fi un an foarte productiv când nativii trebuie să-și maximizeze abilitățile. Acesta este un moment de noroc, căutări spirituale și eficiență sporită.

Veți avea nevoie de puțină încredere. Porcul trebuie să-și forțeze norocul prin stabilirea priorităților lui și focalizarea deplină asupra lor.