Zina Dumitrescu s-a resemnat: “Nu mai întreabă deloc de fiul ei”

Mama modei româneşti nu mai plânge după fiul său, Cătălin Negreanu, care a lăsat-o în urmă cu şase ani la căminul de bătrâni “Casa Snagov” din localitatea Ghermăneşti.

Directorul instituţiei, Ion Cassian, ne-a mărturisit, zilele trecute, că nu a mai auzit-o deloc pe “Mama Zina” vorbind despre băiatul său, stabilit în Elveţia: “De băiat nu mai ştiu nimic, nu mi-a zis că îi este dor de el, nici nu mi-a zis să îl sun.

Are şi ea demnitatea ei de mamă. Acum ştiu că vrea să îi trimită Dana Opsitaru, fosta ei elevă, nişte hăinuţe de toamnă-iarnă, să îşi reînnoiască garderoba”.

De asemenea, acesta ne-a mai spus că escapada din vară, de la mare, a picat, aşa că acum vor să se revanşeze în faţa Zinei cu un alt plan:

“Nu am reuşit să mergem la mare, aşa că ne-am gândit să mergem două zile la munte. Mă bucur că Zina Dumitrescu e sănătoasă şi că nu a mai avut probleme”.

Au fost momente de coşmar pentru Zina Dumitrescu la ultima ei ieşire în lume! În vârstă de 80 de ani, creatoarei de modă i s-a făcut brusc rău în timpul unui interviu şi s-a prăbuşit inconştientă pe un scaun la un eveniment la care a fost invitată de Dorin Negrău.

Din fericire, incidentul nu a avut urmări tragice pentru Mama Zina, care s-a întors la azil cu ceva chef de dans.

Ion Cassian, directorul azilului din Ghermăneşti, s-a îngrijorat foarte tare la auzul veştii că Zinei i s-a făcut rău, mai ales că până acum aceasta nu s-a mai confruntat cu astfel de probleme.

“E foarte bine doamna Zina. Nu a mai avut probleme, acolo a fost agolmeraţie mare, toate persoanele pe capul ei şi na, femeia are o vârstă nu mai rezistă cum rezista.

Şi-a revenit, a avut o cădere de tensiune. Da ştiu că i-au găsit tensiunea mică şi puls 100. Dânsa are tensiunea mică de felul ei. Ea ia un tratament, dar nu e tratament psihologic, psihiatric, că nu are nici o problemă”, a povestit patronul azilului de la Ghermănești.

După incidentul de la mall, Ion Cassian este decis să nu-i mai dea voie Zinei Dumitrescu să mai participe la astfel de evenimente mondene.

Întrebat dacă o să-i mai dea voie Zinei Dumitrescu să meargă la evenimente, Cassian a fost categoric: “Păi m-a rugat Dana Săvuică să o las, probabil că nici ea nu a ştiut ce amploare ia toată treaba acolo.

Nu o mai las! Să iasă la un restaurant, să mânânce ceva, e altceva, dar nu într-un cadru public aglomerat. Dânsa are acum stilul ei de viaţă care e total opus faţă de ce a fost. Stă în cameră, citeşte ziarul, se uită la televizor, se plimbă prin curte.”