Vremea 24 iunie. Prognoza meteo anunță temperaturi anormal de scăzute

Vremea din 24 iunie anunță temperaturi scăzute pentru perioada la care ne aflăm. Prognoza meteo aduce însă și vești bune: vom scăpa de ploi!

Potrivit vremea.ro, în weekend vremea se va răci accentuat în toată țara, valorile termice urmând să se apropie de media climatologica a perioadei, sau chiar să coboare ușor sub această.

Maximele termice vor mai urcă la prânz numai spre 20-25 de grade în cea mai mare parte a țării, cu cele mai scăzute valori așteptate în estul Transilvaniei, iar cele mai ridicate în Luncă Dunării.

Instabilitatea atmosferica va fi în diminuare peste tot, doar local la munte urmând să mai cadă unele averse slabe de ploaie, îndeosebi în cursul prânzului, dar și în Moldova în prima parte a zilei de sâmbătă.

Prognoza meteo din 24 iunie la București

Vremea se anunță capricioasă, cu cer parțial înnorat. Va fi mai frig decât media normală de temeperatură! Maximele ating 24°C, iar minimele 13°C. Vântul va fi moderat, dar nu sunt anunțate ploi!

Prognoza meteo din 24 iunie la munte

La munte am avut adevărată iarnă în plină vară, deoarece pe Transfăgărășan a nins. Duminică, temperaturile se mențin reci și este posibil să se abată averse sau o furtună cu fulgere. maxima zilei nu va depăși 18°C, iar minima nu va trece de 8°C. Cerul se menține parțial înnorat, vantul va sufla variabil.

ANM a emis și azi atenționări tip cod galben pentru intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 55-65 km/h pentru județele Mehedinți și Constanța. Cel mai probabil, codul galben se va prelungi și pentru duminică.