Vrei sa iti purifici aura corpului? Urmeaza aceste sfaturi

In religia hindusă există o credință veche de milenii care spune că fiecare ființă de pe pământ este înconjurată de un nimb de lumină și energie.

Aura corpului este cea care ne ocrotește de influențele negative și ne protejează vitalitatea. Când aura este dezechilibrată, organismul are de suferit. Iată ce semnificație are pentru sănătatea ta și cum o poți purifica.

Aura corpului este un fel de scut de protecție pentru sănătatea ta. Orice dezechilibru apărut în aura energetică anunţă o boală a corpului fizic. Necazurile, durerea şi emoţiile negative afectează profund aura şi se răsfrâng apoi asupra stării tale de sănătate.

Ea nu poate fi percepută cu ochiul liber şi nimeni nu poate demonstra că există cu adevărat. Cu toate acestea, un sâmbure de adevăr tot există, iar vechile practici medicinale din India sau China au dus la vindecări miraculoase restabilind echilibrul aurei.

Călugării budiști, vechii șamani și vracii vremurilor trecute considerau că aura trebuie purificată din timp în timp tocmai pentru a menține vitalitatea organismului și pentru a îndepărta riscul de îmbolnăvire.

O aură strălucitoare și puternică te protejează de multe influențe negative și constituie un sprijin nu doar pentru sistemul imunitar al organismului, dar și pentru echilibrul mental și sufletesc.

Iată 3 tehnici de bază prin care poți purifica aura corpului. Chiar dacă nu ești adepta acestei teorii, metodele de mai jos te vor ajuta din punct de vedere spiritual și te vei simți revigorată și optimistă.

Meditația ajută mintea, sufletul și aura corpului

Încearcă să stabilești două sau trei zile pe săptămână, în care să rupi 15 minute din timpul tău și să înveți să meditezi. Să stai liniștită, într-o zonă luminată a casei, în deplină armonie cu lucrurile din jurul tău și să te concentrezi asupra gândurilor și sentimentelor calme și frumoase. Nu o să simți nicio îmbunătățire în primele săptămâni.

Meditația cere practică, răbdare și multă încredere. Nu este deloc un lucru complicat și fiecare om învață pe parcurs cum trebuie să mediteze pentru a obține beneficii de pe urma acestui lucru. Repetă câteva luni scurtele ședințe de meditație și vei simți schimbarea pozitivă de care aveai nevoie!

Profită de soare și ploaie deopotrivă

Fă plimbări lungi prin soare, oricât de rece ar fi afară. Dacă este o dimineață însorită, încearcă să mergi pe jos cel puțin 15 minute printr-un parc sau printr-o zonă verde, să îți cureți plămânii cu aer proaspăt și să îți limpezești gândurile cu lumina soarelui.

Orice ieșire în natură, dacă te bucuri de liniște și de frumusețea din jurul tău, contribuie la purificarea aurei.

Profită și de ploile calde de vară. Nu te refugia în încăperi întunecate, când plouă. Mergi măcar 5 minute prin ploaie, să simți stropii calzi care spală câmpul energetic din jurul corpului tău și restabilesc energia și vitalitatea scăzută.

Adoptă terapia prin sunete

Caută cele mai liniștitoare coloane sonore de pe internet, descarcă albume cu sunete din natură, cu triluri de păsări și izvoare sau albume cu melodii deosebite interpretate la pian sau la vioară. Se știe că muzica, fie ea compusă de om sau adunată din natură, reprezintă un mijloc important de vindecare.

Călugării tibetani, spre exemplu, au obiceiul să lovească ușor boluri din cristal pentru a obține sunete speciale care purifică aura corpului și ajută la echilibrarea interioară a întregului organism.