Vladimir Drăghia a recunoscut. S-a folosit de cauza nobilă pentru a câștiga Exatlon și nu are regrete

Bătălia finală pentru premiul de 100.000 de mii de euro pus în joc la emisiunea Exatlon s-a dat între Vladimir Drăghia și Ionuț Sugacevschi. Cel care a câștigat a fost Vladimir Drăghia, însă imediat au apărut controverse și acuze, atât între concurenți, cât și între susținători.

Vladimir a anunțat că va dona banii câștigați pentru o cauză nobilă, iar Ionuț l-a acuzat că s-a folosit de acest scop pentru a câștiga emisiunea Exatlon.

Sătul de atâtea discuții, Vladimir Drăghia a venit în platoul emisiunii Wowbizz și a recunoscut că a jucat același joc ca și adversarul său, mai exact, așa cum Ionuț și-a impresionat publicul cu lacrimile sale, la fel a procedat și el atunci când a declarat că va dona premiul pentru o cauză nobilă: „Și mie mi-ar fi plăcut să spun abia la sfârșit. Sunt de acord cu Cătălin.

Daca nu câștigam și spuneam ce aș fi vrut să fac cu banii, nu m-ar fi crezut nimeni. Nici acum nu mă crede! Stăteam lângă Ionuț, plângea pentru a zecea oară în emisiune, cum muncea în Ibiza, se folosea de asta, de lacrimile lui pentru a îndupleca telespectatorii și a-i face să îl voteze.

E normal să o facă. E normal să vorbești despre tine, să emoționezi lumea, să îi faci pe oameni să te voteze. Am văzut că face apel la sentimentele publicului, mi se părea normal să o fac și eu. Nu avea de ce să îmi fie rușine!

E o cauză nobilă! Ionuț a fost votat! Nu știu de ce nu a câștigat! Sunt aproape sigur că a contat mult că am spus ce vreau să fac cu banii. Nu mi se pare de condamnat. Eu meritam să castig tocmai de-asta. Nu văd de ce aș fi ascuns asta.

E un concurs complex, nu doar sportiv. Deocamdată nu știu cum se va proceda. Mi-ar plăcea să se doneze direct, să nu mai fie taxe, comisioane, mi-a fost rușine să întreb ce o să se întample cu banii!„ – a declarat Vladimir Drăghia pentru sursa citată