Vladimir Draghia a primit premiul de la Exatlon! Faimosul a donat cei 100.000 de euro in direct! Banii au ajuns acolo unde a promis: “Din concursul asta toti am iesit castigatori”

Vladimir Draghia a ridicat astazi premiul pentru care a muncit mai bine de cinci luni la Exatlon. Insa, asa cum a promis, nu a tinut prea mult in mana cecul de 100.000 de euro.

Draghia a donat banii asociatiei MagiCAMP, iar acest lucru la intamplat, in direct, la WOWbiz.

“Nu am de ce sa mai am emotii acum. Am castigat atunci. M-am bucurat. Acum m-am obisnuit cu gandul. Din concursul asta toti am iesit castigatori”, a spus Vladimir Draghia.

Florenta Ilie, reprezentant MagiCAMP, a primit in direct cecul de 100.000 euro de la Vladimir Draghia

“Vladimir este prietenul copiilor nostri de mai multi ani. El a fost in diverse competitii unde a luptat pentru copiii nostri. Este prietenul lor. A mers in tabere, a inotat alaturi de ei. Eu mi-am dat demisia acum un an pentru a putea sta full time alaturi de ei.

Eram politist. Mi-am pierdut copilul si de mai bine de 10 ani fac voluntariat. Multumim pentru premiu. Ne va ajuta sa aducem si mai multi copii in tabara si sa le facem o viata mai buna, sa le mai adunam din durere. Oricine poate sa faca asemenea gesturi”, a povestit Florenta Ilie.

In emisiune au fost prezenti si fostii sai colegi: Catalin Cazacu, Stefan si Alex. Acestia au recunoscut ca nu ar fi avut puterea sa doneze tot premiul, insa se bucura ca a castigat Draghia pentru ca in felul asta simt si ei ca au contribuit la aceasta fapta buna.

“Dupa ce am stat cinci luni acolo cu el, o parte din bani voiam sa ii daruiesc si eu. Chiar m-am gandit sa ii impart cu Vladimir si Giani”, a spus Catalin Cazacu.

“Nu m-am gandit ce as fi facut cu banii. Nu i-as fi donat. De asta ma bucur ca a castigat el. Banii vor ajunge intr-un loc mai bun”, a spus Stefan.

“Nu cred ca as dona banii. Nu as fi avut pornirea asta. As fi investit in mine. Intr-o sala de dans”, a spus Alex.