Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 19 – 25 mai 2018. Soarele va intra în zodia Gemenilor. Venus va intra în zodia Racului. Se anunta o saptamana cu spor, noroc și energie pentru nativii acestei zodii

Previziuni Urania pentru perioada 19 – 25 mai 2018.

Berbec

Între 19 și începutul zilei de 20 mai, Berbecii vor face efortul de a păstra armonia în casa în locuiesc sau în familia de care aparțin deși, în sufletul lor, păstrează nemulțumiri, pe care și le reprimă. Între 20 mai, după ora 02:11′ și dimineața zilei de 22 mai, cei tineri vor fi cuprinși de doruri și dorințe aprinse: unii se vor îndrăgosti, alții vor trăi clipe intense, vecine cu patima.

Între 22 mai, după ora 05:03′, și dimineața zilei de 24 mai, muncă, rutină, efort și osteneală, într-un registru obișnuit, la locul de muncă. Discrete tulburări digestive.Ultima zi a răstimpului analizat aduce constrângeri sau obligații care impun un sacrificiu de timp, de răbdare, de bani, de atenție sau, chiar, de interes personal.

Taur

Între 19 și începutul zilei de 20 mai, moment al discreției, al atenției îndreptată spre detalii și amănunte semnificative; cei mai tineri se vor concentra pe învățătură, cei mai maturi spre o limpezire a gândurilor. Între 20 mai, după ora 02:11′ și dimineața zilei de 22 mai, Taurii vor interveni autoritar în viața de familie pentru a păstra ordinea și echilibrul.

Între 24 mai, după ora 09:52′, și 25 mai, răstimp bun pentru discuții ce pun probleme delicate sau care impun subtilitate în abordarea, susținerea sau argumentarea unor interese personale. Nota generală a săptămânii va fi dată de Mercur care le va ascuți simțul practic și le va permite să decidă în folos personal (fler).

Rămâne activă cuadratura Marte/Uranus care poate ridica, brusc, probleme majore ce țin de exercitarea funcției (răsturnări dintr-un statut public prin renunțarea nativilor, demisie, înlocuire, blocaje la nivelul conștiinței); în absența unor argumente credibile, ei nu vor ști cum să acționeze sau, poate, spaima de consecințe le va bloca impulsurile.

Gemeni

Între 19 și începutul zilei de 20 mai, eveniment sau stare de lucruri care le impune să-și drămuiască banii, să revizuiască un plan de viață pe termen scurt (o investiție, o cumpărătură costisitoare).

Între 20 mai, după ora 02:11′ și dimineața zilei de 22 mai, idei interesante demne de pus în practică dar asta după o matură chibzuință și adaptare la condițiile reale de viață și muncă ale nativului, altfel ele vor rămâne doar un impuls dezordonat, un gest necugetat, un hazard acceptat în necunoștință de cauză.

Pe 21 mai, Soarele va intra în zodia Gemenilor și va începe să tranziteze casa I a personalității acestor nativi care vor avea, timp de o lună de zile, de acum în acolo, protecția Astrului vieții prin spor, noroc și energie, vitalitate bună și capacitate de refacere interioară și recuperare trupească.

Între 24 mai, după ora 09:52′, și 25 mai, Gemenii vor avea chef de relaxare, vor cultiva acele forme de activitate care să le permită să dea curs dorințelor mai vechi și intereselor personale: un anume fel de a se distra, de a petrece timpul liber.

Rac

Între 19 și începutul zilei de 20 mai, stare interioară bună motivată de tranzitul Lunii prin domiciliu, ceea ce le va da nativilor posibilitatea să se încarce sufletește și psihic cu energia necesară pentru a face față provocărilor ulterioare.

Între 20 mai, după ora 02:11′ și dimineața zilei de 22 mai, Racii trebuie să ia în calcul eventualitatea unei evoluții surprinzătoare care va interveni în relațiile lor cu persoane sau instituții și care vor avea consecințe în plan financiar sau material.

Pe 19 mai, Venus va intra în zodia Racului, ceea ce va reprezenta un real factor de susținere și protecție a Racilor. Pe 21 mai, Soarele va intra în zodia Gemenilor și va lumina sectorul umbrit sau neclar dinlăuntrul firii lor.

Între 24 mai, după ora 09:52′, și 25 mai, efort de a menține echilibrul între rude (părinți, soț/soție) și propria lor persoană care, cum zice românul, se va „afla la mijloc” între aceștia, fiecare încercând să-l convingă de ceva, să-i ceară ceva, să-i reproșeze ceva.

Leu

Între 19 și începutul zilei de 20 mai, tendință, mai puțin obișnuită în cazul acestor nativi, de a se replia în interioritatea lor, uneori, din nevoia de a se izola și proteja de tumultul cotidian, alteori, pentru a retrăi amintiri și a se cufunda în meditație. Din 19 mai, Venus va continua această tendință și va accentua (hiper)sensibilitate și receptivitatea Leilor.

În planul sănătății contextul va sensibiliza sectorul digestiv, metabolismul și capacitatea de asimilare a hranei sau a medicamentelor.

Între 20 mai, după ora 02:11′ și dimineața zilei de 22 mai, momente de orgoliu personal manifestat în public sau trăit în lăuntrul firii lor.

Evoluție imprevizibilă a discuțiilor, tratativelor, negocierilor, întâlnirilor menite să împace părțile; reacții bruște, dure care nu rezolvă chestiunea de fond dar care stârnesc sau sporesc antipatia și revolta celor implicați. Crize de vanitate în spațiul conjugal.

Nota generală a săptămânii o va da Crucea pe semne Fixe care va influența în mod direct casele IV, VII și X prin radicalismul și profunzimea unor situații, reacții sau trăiri care îl vor pune pe câte un Leu în situația de a lua decizii incomode.

Fecioară

Între 19 și începutul zilei de 20 mai, posibilă manifestare de simpatie, de căldură sufletească sau de devotament manifestată a câte unui prieten față de o Fecioară, ipostază care va fi continuată și dezvoltată în această direcție, din 19 mai, de Venus care își va începe tranzitul prin casa a XI-a.

Între 22 mai, după ora 05:03′, și dimineața zilei de 24 mai, Luna se va afla în tranzit prin Fecioară, ceea ce va fi în avantajul lor în planul trăirilor interioare: nu vor fi slabi și vulnerabili la consecințele presiunilor exercitate asupra lor, vor fi calculați și, poate chiar, rigizi în susținerea unor opinii și puncte de vedere personale.

Întreaga săptămână se pot produce stări sufletești răscolite de eșecuri, dezamăgiri, despărțiri, comportamente stridente, abuz afectiv. Citeste previziunile pentru celelalte zodii AICI.