Tu îţi cunoşti cifra destinului? Este uşor de calculat şi are o importanţă majoră în viaţa fiecăruia. Îţi arătăm cum

Cifra destinului este echivalentul amprentei digitale a fiinţei umane în Univers. Numerologii pot spune multe despre noi şi despre viitorul nostru, doar prin calcularea acesteia.

Află care este cifra destinului tău şi cum îţi influenţează viaţa!

Cifra destinului este suma cifrelor din data de naştere – redusă la o cifră unică.

Exemplu:

Dacă data naşterii este 1 ianuarie (1) 1980 – numărul destinului se va calcula:

1 (ziua)+1 (luna)+1+9+8+0 (anul)=20 (2+0) = 2

Cifra destinului 1

Persoanele cu cifra destinului 1 devin importante, cu sau fără voia lor. Se impun rapid ca lideri şi şefi. Nu sunt prea romantici şi, în raport cu dragostea sau mariajul, sunt nefericiţi.

Cifra destinului 2

Aceşti oameni au parte de o viaţă tumultoasă,încărcată de momente dificile, din care ies mereu cu fruntea sus. Îşi iubesc casa şi familia.

Le plac treburile domestice şi au legături strânse cu ceilalţi membri ai familiei. Bărbaţii nu au prea mult succes în dragoste, în vreme ce femeile sunt, adesea, certate din cauza dragostei.

Cifra destinului 3

Oamenii cu cifra destinului 3 muncesc din rasputeri, motiv pentru care acumuleaza mult stres. Iar acest lucru interfereaza cu fluxul vietii. Încep pe poziţii mărunte şi, în cele din urmă, obţin succese remarcabile datorită muncii grele, a norocului, a unui simţ dezvoltat al responsabilităţii şi a planificării atente.

Cifra destinului 4

Oamenii cu cifra destinului 4 nu primesc evaluări pozitive legate de munca lor, întotdeauna sunt criticaţi. Tocmai de aceea, sunt suspicioşi şi excesivi de prevăzători, aşa că se izolează şi încep să se simtă singuri şi abandonaţi.

Cifra destinului 5

Sunt persoane puternice, incapatanate, independente, fericite, intelepte, atractive si stiu cum sa-si rezolve problemele.

Sunt capabili sa incheie afaceri bune si sa creeze o atmosfera placuta printre colegi sau partenerii de afaceri. Iau decizii cu rapiditate.

Cifra destinului 6

Au succes datorita norocului. Au tot ceea ce doresc, insa daca nu se casatoresc devreme, vor astepta ani multi pana sa gaseasca jumatatea potrivita. Le pasa de prietenii si relatiile pe care le au si toata viata se vor misca in directia aceasta.

Sunt persoane independente si, in acelasi timp, sociabile. Sunt buni ascultatori, dar si povestitori minunati. Calatoresc mult, le place viata si iubesc o mancare buna.

Cifra destinului 7

Aceste persoane au obiceiul de a-si subestima talentele si sa-si ascunda potentialul motiv pentru care sunt umili. Insa ideilor lor excelente atrag oamenii ca un magnet. Sunt foarte buni oratori si povestitori. Vor castiga recunoasterea in arta, literatura si diplomatie.

Cifra destinului 8

Sunt oameni care au multe ghinioane si imbatranesc prematur. Insa esecul aduce intelepciunea. Persoanele acestea prospera in conditii grele, cu cat infrunta mai multe dificultati cu atat se simt mai bine. Obtin faima si incep sa-si dezvolte abilitatile organizatorice, ocupa pozitii inalte si devin bogati in a doua parte a vietii.

Cifra destinului 9

Persoanele cu cifra destinului 9 nu sunt snobi, sunt oameni onesti, care cauta sclipirea divina in fiecare om. Sunt aparatorii umanitatii si a tuturor formelor de viata. Sunt interesati de ecologie, vindecare, muzica, arta.