Tatăl lui Meghan Markle a vorbit pentru prima oară despre nunta fiicei lui cu Prințul Harry

După multe scandaluri provocate de familia lui Meghan Markle (36 ani), tatăl lui Meghan Markle, actuala Ducesă de Sussex, Thomas (73 ani), a vorbit pentru prima oară despre nunta regală la care nu a participat, nunta fiicei lui cu Prințul Harry.

Într-un interviu de jumătate de oră, acordat emisiunii “Good Morning Britain”, Thomas Markle a dezvăluit cum s-a simțit când și-a văzut fata mergând spre altar și ce părere are, de fapt, despre Prințul Harry (33 ani).

“Prima oară Meghan m-a sunat și mi-a spus: <<Tati, am un nou prieten>>. I-am zis că mă bucur pentru ea. Apoi m-a sunat și mi-a zis că e englez și, la fel, i-am spus că mă bucur.

Într-un final, a treia oară, mi-a spus că e prinț, că e vorba de Harry. M-a rugat să vorbim despre el spunându-i doar H., pentru ca nimeni să nu afle, iar apoi, după ceva vreme, am vorbit și cu el la telefon”.

Tatăl lui Meghan Markle l-a descris pe Harry ca fiind “un tânăr foarte politicos, foarte deștept, foarte jovial”, cu toate că cei doi nu au vorbit decât o singură dată la telefon, după cum el însuși a mărturisit.

Thomas Markle, despre decizia de a lucra cu paparazzi
Thomas Markle este foarte supărat pe paparazzi pentru că, spune el, l-au pus într-o lumină foarte proastă.

“Mă fotografiau numai în ipostaze negative, am vrut să schimb imaginea asta negativă. Mi-au făcut poze când beam o bere, când duceam gunoiul, chiar și când am cumpărat un vas de toaletă, și transformau asta în știri negative.

Am vorbit cu ei pentru că am vrut să îmi îmbunătățesc imaginea, dar a fost o prostie, a ieșit rău și mă simt vinovat pentru asta. Mi-am cerut scuze, e tot ce pot să fac. Am vorbit cu amândoi, și cu Meghan, și cu Harry și mi-am cerut scuze. Ei m-au iertat”, a mărturisit în cadrul aceluiași interviu.

Cum s-a simțit tatăl lui Meghan Markle când și-a văzut fiica mireasă

Tatălui lui Meghan Markle i-a părut foarte rău că nu a putut participa la nunta regală, din cauza problemelor sale de sănătate.

“Știu că au fost amândoi dezamăgiți, chiar dacă nu mi-au spus asta, mi-au spus să am grijă de sănătatea mea. Dar știu că Meghan a plâns din cauza asta, sunt sigur că a plâns”, a mărturisit Thomas Markle.

“M-am bucurat să văd că Prințul Charles a condus-o la altar, m-am simțit onorat. Nu cred că exista un înlocuitor mai bun pentru mine, acolo.

Arăta foarte bine și fiica mea părea fericită. A fost foarte frumoasă, am fost gelos, trebuie să recunosc, mi-aș fi dorit să fiu acolo cu ea, mi-aș fi dorit să o duc eu spre altar, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că el (n.r. Prințul Charles) a fost acolo”, a completat tatăl Ducesei de Sussex.