Superstitia Simonei Halep inainte de fiecare meci! Putini au observat ce face

Am aflat ce superstitii are Simona Halep! Numarul 1 mondial nu se abate de la aceste “reguli” inainte de meciuri. “Nu schimb nimic”

Simona Halep a dezvaluit, intr-un interviu, care sunt superstitiile ei inaintea fiecarui meci. Indragita tenismena a precizat ca este tipicara si ca doar antrenorul are voie sa se atinga de geanta ei sau de rachete inainte de a intra pe teren.

”Nu se atinge nimeni de geanta mea şi nici de rachete. Doar antrenorul. Sunt destul de tipicara, mi le pun in acelasi loc, pictez racordajul, imi pun semnul la fel, identic tot timpul, tin racheta intr-o anume pozitie tot timpul cand incep punctul, cu logo-ul in sus.

Sunt niste chestii pe care le asimilezi zi de zi si, cand se schimba ceva, parca nu mai simti mingea la fel de bine. Si de aceea incerc sa nu schimb nimic”, a dezvaluit cea mai buna tenismena din lume.

In plus, numarul 1 mondial a declarat ca in turnee, inainte de meciuri, nu vorbeste niciodata cu fratele ei.

“Sunt superstitioasa. Nu intru niciodata in arena cu piciorul stang, pe toata perioada unui turneu nu vorbesc niciodata cu fratele meu, iar parintilor le scriu doar mesaje scurte”, a spus marea sportiva acum ceva timp.

Simona Halep a mai marturisit ca are intotdeauna la ea un obiect care ii poarta noroc, dar, din superstitie, nu a vrut sa spuna despre ce este vorba.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *