Simona Gherghe este insarcinata cu al doilea copil! Anuntul a fost facut chiar de prezentatoare

In ultima vreme au tot aparut zvonuri ca frumoasa vedeta Antena 1 ar fi din nou insarcinata. Simona a decis sa rupa tacerea si a confirmat ca va deveni mamica pentru a doua oara.

.Vedeta de la Antena 1 a confirmat, pe contul sau de socializare, ca este insarcinata cu cel de-al doilea copil.

Prezentatoarea de televiziune a ales sa dea vestea celei de-a doua sarcini in versuri.

„Cumva, prin nu stiu ce minune, Cand nimeni, nimeni nu se astepta, Un suflet mic si-a ales… familia! Ana, mama si tata te asteapta! VINEBEBE2 parintidedoi”, a scris vedeta.

Simona Gherghe a devenit mama pentru prima data, anul trecut, pe 23 mai! Prezentatoarea TV a adus pe lume o fetita, sanatoasa si frumoasa, care a primit numele Ana Georgia. Ea a nascut prin cezariana la o clinica privata din Bucuresti, inainte de termen.

Simona Gherghe este o mama model, iar acum este si mai fericita de cand a aflat ca va aduce pe lume cel de-al doilea copil, si ca va fi mama pentru a doua oara. Simona Gherghe traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Razvan Sandulescu cu care mai are deja un copil.

Celebra prezentatoare tv si sotul ei s-au casatorit in secret. „Tu ii spui in secret, eu ii zic discret, ca n-am facut niciun efort sa nu se afle. Totul a pornit de la ziua lui Razvan, care e pe 4 iulie. Ne gandisem sa organizam o mica petrecere la piscina.

Si, daca tot am chemat prietenii si familia, am zis sa ne si cununam religios. Asa ca asta a fost! Nimic complicat, nu m-am dat peste cap sa organizez cine stie ce, a fost o petrecere relaxata (..)

Oricum, mi-e groaza de petrecerile mari, cu sute de invitati, unde bietii miri nici nu apuca sa manance.. Cred ca de-asta am si amanat atat de mult nunta, ca sa evitam sa fie ceva traditional”, a dezvaluit prezentatoarea TV, intr-un interviu acordat revistei Viva.

Simona Gherghe va avea un baietel

Simona Gherghe este si fericita si speriata de faptul ca va avea acum un baietel deoarece ea stie cum sa creasca o fetita, dat fiind faptul ca mai are o fiica.

„Vreau sa spun ca… sunt insarcinata! Da, mi-am luat… rochia asta am purtat-o si cand eram insarcinata cu Ana… O sa am un baiat. Ana o sa aiba un fratior. Eu nu stiu sa am baiat, eu stiu sa am fata”, a spus Simona Gherghe.