Sfatul zilei de 11 octombrie 2018. Ce te indeamna astrologii sa faci, in functie de zodie

Află care sunt principalele provocări ale momentului.

FECIOARĂ – Nu e o zi tocmai plăcută pentru tine. Afli câteva adevăruri destul de dureroase pe care le bănuiai de ceva timp. Este timpul să iei o decizie tranșantă. Numărul norocos al zilei: 7.

CAPRICORN – Calmează-te înainte să iei o decizie la nervi. Trebuie să te liniștești azi oricât de multe lucruri simți că sunt făcute nedrept împotriva ta. Numărul norocos al zilei: 9.

Sfatul zilei pentru celelalte zodii:

BERBEC – Ai de umblat mult azi, chiar dacă la început părea o banală zi. Rezolvă-ți problemele din timp ca să te bucuri de această zi. Numărul norocos al zilei: 11.

TAUR – Treci cu vederea micile răutăți, săgețile pe care ți le aruncă anumite persoane. Ai nevoie de un moment de respiro înainte de a merge mai departe. Numărul norocos al zilei: 6.

GEMENI – Tot ce ai realizat până acum se poate schimba într-o clipită dacă nu ești suficient de atent. Numărul norocos al zilei: 2.

RAC – Atâta vreme cât te spetești pentru idealurile tale, cât lupți, cât muncești, vei obține și ceea ce îți dorești. Numărul norocos al zilei: 3.

LEU – Nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi. Nu e doar un simplu dicton, e o realitate de care trebuie să fii conștient pentru a-ți asigura eficiența. Numărul norocos al zilei: 10.

BALANȚĂ – Lasă-te de șotii și încearcă să fii cât poți tu de serios pentru că situația care ți se pune în față poate schimba complet lucrurile. Nu e loc de glume azi. Numărul norocos al zilei: 20.

SCORPION – Privește în adâncul sufletului tău ca să înțelegi mai bine realitatea. Poți rezolva toate problemele cu condiția să cunoști foarte bine sursa suferințelor tale. Numărul norocos al zilei: 1.

SĂGETĂTOR – Depui foarte multe eforturi ca să te liniștești. Încerci să faci tot posibilul să nu observi niște lucruri, însă ele sunt extrem de evidente.

Nu are niciun rost să te stresezi pentru orice fleac. Este cazul să mergi mai departe indiferent de dimensiunea problemelor cu care te confrunți. Numărul norocos al zilei: 4.

CAPRICORN: De la tine poate porni schimbarea, mai ales că acum ai niște informații cu care poți face o revoluție spirituală. Numărul norocos al zilei: 7.

VĂRSĂTOR – Te-ai gândit că tocmai atitudinea ta negativistă te ține departe de persoanele cu care vrei să fii, de la care vrei să primești afecțiune în permanență?

Nu e ușor să treci peste anumite lucruri pe care vrei, nu vrei, le observi. Ar fi bine să mai lași intuiția deoparte și să depui un efort, să le acorzi puțină încredere celor din jur. Numărul norocos al zilei: 10.

PEȘTI – Cel mai important în acest moment este să te concentrezi asupra planului de viitor. În cazul tău apar tot felul de situații care te constrâng oarecum, care intervin ca un blocaj afectiv. Numărul norocos al zilei: 8.