Schimbare pentru Andra. Unde va lucra din toamna

După ce Irina Rimes și Tudor Chirilă au fost confirmați în rolul de antrenori în noul sezon, o altă vedetă foarte iubită de public se alătură echipei. Iată cine este cel de-al treilea antrenor de la Vocea României.

Ajunsă la cel de-al 8-lea sezon, competiția muzicală Vocea României este una dintre cele mai apreciate emisiuni de pe meleagurile românești, cu un public numeros.

Pentru că show-ul va începe în toamnă, pregătirile sunt în toi și, rând pe rând, sunt anunțați și antrenorii. După ce Irina Rimes și Tudor Chirilă au fost confirmați în rolul de antrenori în noul sezon de la Vocea României, o altă vedetă foarte iubită de public se alătură echipei.

După lungi negocieri, producării de la “Vocea României” și Andra au decis să bată palma, iar contractul vedetei este ca și parafat, potrivit Libertatea.

Aceste lucruri s-au întâmplat după ce reprezentanții show-ului muzical au spus: “Andra, te vreau în echipa mea!”, iar a reacționat imediat cu un “Da!” categoric.

Propunerea a venit pentru îndrăgita cântăreață mai ales datorită evoluției sale de la “Vocea României Junior” din această vară, dar, spun unele surse, Andrei nu i-a fost deloc să ia această decizie de a se alătura familiei de la “Vocea României”.

Unul dintre cele mai importante motive este reprezentat de faptul că, din cauza programului încărcat: concerte și proiecte de televiciune, ea nu are cum să petreacă mult timp cu cei doi copii și soțul său, Cătălin Măruță.

În plus, zilele libere ale Andrei erau numărate pentru că artista pregătește pentru toamna acestui an spectacolul “Tradițional” – un proiect de suflet, dedicat primei ei iubiri, folclorul. Concertul va avea loc la Sala Palatului și coincide cu lansarea noului sezon al show-ului “Vocea României”

E drept, Andra este și jurat la ”Românii au talent”, dar cele doua show-uri de forță ale ProTv ului nu se suprapun. Din informațiile noastre, și Smiley va rămâne antrenor la Voce și în acest sezon.

Rămâne de văzut dacă cel de-al patrulea jurat va fi unul dintre jurații sezonului 7 sau organizatorii vor alege un alt artist.