Schimb de replici între Bianca Drăgușanu și Teo Trandafir, în direct! ”Ești liberă să te ridici și să pleci”

Este subiectul cel mai discutat de o săptămână și parcă pe zi ce trece tot apar informații noi.

Despărțirea Biancăi Drăgușanu de Victor Slav a luat prin surprindere pe toată lumea, tocmai datorită faptului că cei doi păreau un cuplu destul de solid. Bianca Drăgușanu a fost invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, unde a dezbătut acest subiect sensibil.

Situația este destul delicată având în vedere că Bianca Drăgușanu lucrează la acelaș post televiziune precum tatăl fetiței sale.

În mod normal, această poveste cu nădăbăi a fost dezbătută la Kanal D, la emisiunea lui Teo Trandafir. Bianca Drăgușanu a venit în platou, unde a vorbit fără perdea despre momentele prin care trece, dar și cum a ajuns să se separe de Victor Slav.

Bianca a povestit că Tristan Tate, noul său iubit, nu știa cine este și nu știa că aceasta este prezentatoare TV.

”Mi-am dat seama că avem mai mulți prieteni în comun, după care am ieșit. Apoi am fost prinși de paparazzi, iar eu sunt aici nevoită să vin și să spun: Da, Teo, am ieșit, îmi asum!”, a spus vedeta.

Teo Trandafir a vrut să clarifice anumite lucruri și să nu se înțeleagă faptul că Bianca ar fi fost obligată să vină în emisiune și să povestească, ci că a fost strict alegerea și dorința ei de a împărtăși cu toți telespectatorii ceea ce se s-a întâmplat și ce se întâmplă acum în viața ei.

”Există niște inexactități.

1. Nu ești nevoită pentru că nu faci nimic din ceea ce nu-ți dorești.

În momentul în care nu îți mai dorești această conversație ești liberă să te ridici și să pleci.

2. Nu ți-am pus nicio întrebare care să te fi vexat.

Și 3, Tot din calculator a reieșit că înainte de a fi nevoită să-mi dai mie explicații, tu te-ai pupat pe gură cu omul.”, a spus Teo Trandafir.

Ce spune Victor Slav despre relația Biancăi Drăgușanu

„La mine este simplu in momentul de față, cu toate că pare complicat. E simplu. Suntem în continuare prieteni, trebuie să fim prieteni pentru copilul nostru.

Avem un copil care trebuie crescut de ambii părinți, să avem grija de Sofia, care are acum 1 an si 8 luni.

Bineînțeles că trebuie să existe și iubire și respect pentru ca acest drum nu se poate opri acum. În continuare, va trebui să ne vedem și să avem grija de bunul curs al lucrurilor.

În cazul nostru nu are cum să fie sfârșitul pentru că ne leagă un copil foarte frumos”, a declarat Victor Slav, la WOWbiz.