Primele imagini de la nunta Principelui Nicolae cu Alina Binder! Cat de frumoasa este mireasa si ce rochie simpla are

Eveniment fastuos azi la Sinaia, unde are loc nunta Principelui Nicolae cu Alina Binder. Cei doi si-au dorit o nunta cu elemente ale unui eveniment regal.

Nunta dintre principele Nicolae al Romaniei si Alina Binder a adus la Sinaia reprezentati ai nobilimii din Europa, dar si personalitati romane, prieteni ai mirelui.

Nicolae Medforth-Mills (33 de ani), nepotul Regelui Mihai şi fost Principe al României, şi se cunună religios cu Alina-Maria Binder (30 de ani).

Cuplul a ajuns la Biserica Sf Ilie din Sinaia la ora 14.30, in aplauzele celor veniti sa-i intampine. Alina poarta o rochie alba, extrem de simpla, accesorizata cu un voal lung.

Rochia de mireasa a Alinei este realizata in tara, de un designer roman. Tanara si-a dorit o rochie simpla, care are elemente inspirate din traditia saseasca, copiate din tinuta bunicii sale.

Alina are mai multe domnisoare de onoare, printre acestea se afla si Elisabeta Karina de Roumanie, sora principelui Nicolae.

Nasii cuplului sunt Liviu si Simona Popescu si Constantin Filitti si Alexandra Butculescu Filitti.

Alina Maria Binder, vor avea alături 200 de apropiaţi din România, dar şi din străinătate, mai puţin pe cei din familia Regală a României, care au declinat invitaţia. Nici măcar mama fostului principe nu participă la fericitul eveniment.