Prima poza cu fetita lui Cabral si a Andreei Ibacka. Prezentatorul TV a transmis totodata si un mesaj emotionant pentru micuta.

Andreea si Cabral Ibacka au devenit ieri parintii unei fetite perfect sanatoase. Pe tot parcursul zilei, indragitul prezentator TV si-a tinut la curent fanii pe retelele de socializare, iar azi a publicat si prima imagine cu micuta nou-nascuta.

Cabral a postat pe pagina sa de Facebook prima fotografie cu Petunia, numele de alint pe care cei doi il folosesc pana cand se vor decide cum o va chema, si alaturi a scris un mesaj emotionant:

„Salut. Sunt Cabi. Tatal lui Inoke si al… Petuniei (da, nu avem nume nici acum). In primul rand… va spun ca m-ati facut praf cu mesajele de ieri.

V-ati oprit si ne-ati urat frumos, de m-a luat si mai tare de cap. Si pentru asta va multumim! In al doilea rand, pare ca multi au intuit deja… la fel cum n-am prea expus-o pe Inoke, n-o voi expune nici pe sor’sa a’ mica.

E mai bine asa, mai ales pentru ele. Si va multumim ca intelegeti treaba asta. Pitica e bine. Grasuta, scandalagioaica si atenta deja la tot ce e in jur.

Andreea Ibacka e bine si ea. Ma rog, fericita, lesinata… Am pus prima poza pe care o am cu ea. Ea ma tine de dest, eu lesin… d-astea”, – a transmis Cabral.

Daca Andreea Ibacka a devenit mamica pentru prima data, Cabral este deja obisnuit cu rolul de tata. Prezentatorul TV mai are o fiica, pe nume Inoke, in varsta de 16 ani, din casnicia cu prima sotie, Luana.