Previziun astrologice pentru 30 Mai 2018. Ziua de miercuri aduce tensiuni si probleme pentru patru zodii

Astrele vă recomadă să încercați să vă păstrați calmul. Este o zi în care conflictele apar la tot pasul, pe care foarte mulți nativi riscă să le escaladeze.

HOROSCOP BERBEC MIERCURI 30 MAI

Pentru dreptul tău la succes, e nevoie de o adevărată confruntare de forţe, dar tu deţii toate resursele necesare pentru a ieşi învingător din competiţie. Ai ambiţie, ai energie din belşug, ai o dorinţă fantastică de a te impune deasupra tuturor iar rivalitatea pe tine nu te sperie, ci te motivează şi mai tare.

Cu cât e mai bun contracandidatul tău, cu atât îţi concentrezi mai bine voinţa către succesul visat. Ai toate şansele să fii tu primul în această luptă de orgolii, de personalităţi puternice, de idei, de ambiţii, dar atuul tău e curajul, spiritul întreprinzător, nu agresivitatea, ca la ceilalţi.

HOROSCOP TAUR MIERCURI 30 MAI

Iubirea cere fidelitate, corectitudine, sinceritate, deci să nu te mire că partenerul vrea ceva mai multe dovezi în acest sens. Nu înseamnă că se îndoieşte de sentimentele tale, dar are unele temeri adânc în suflet care se cer alungate de mărturii incontestabile.

Dacă te simţi cu musca pe căciulă, cumva, fă ceva să scapi de această senzaţie de vină, pentru că şi cel drag o resimte cum planează în aer. O discuţie sinceră, lucidă, cu cărţile pe faţă, ar fi de preferat, chiar dacă la originea ei nu se află ceva foarte plăcut pentru urechile unuia dintre voi. Mai bine să iasă adevărul la iveală şi să începeţi să reparaţi situaţia, decât să vă adânciţi şi mai mult în suspiciune şi minciună.

HOROSCOP GEMENI MIERCURI 30 MAI

Participi la o petrecere adunată în jurul unui motiv frumos de fericire. Cineva trece prin momente superbe şi simte nevoia să împărtăşească fericirea sa cu alţii. Eşti şi tu invitat să te alături şi o faci cu inima deschisă, bucurându-te sincer pentru veştile bune aflate.

E o sărbătoare a zâmbetului, un motiv de amuzament, o ocazie de a râde cu poftă, pentru că toată lumea e liberă să se manifeste în voie. Chiar se simte un aer copilăros, năstruşnic, în preajma ta, de parcă toţi au uitat ce vârstă au şi simt nevoia să se distreze, să se joace un pic!

HOROSCOP RAC MIERCURI 30 MAI

Se încing dispute aprinse în mediul în care, de obicei, aveai relaţii armonioase cu toată lumea. De data aceasta eşti cam nervos şi refuzi dialogul paşnic, pentru că ai impresia că tu deţii soluţii la problemele tuturor. Dacă ceilalţi nu-ţi dau dreptate, ai tendinţa de a riposta agresiv, ceea ce tensionează atmosfera pe oriunde ai trece.

Poate că această atitudine ofensivă este totuşi benefică, dar numai în acele spaţii în care trenează rutina şi plictiseala, pentru că mai vii tu cu un dram de energie.

HOROSCOP LEU MIERCURI 30 MAI

Nu ajunge doar să faci declaraţii de dragoste pompoase, din vorbe meşteşugite, ci să demonstrezi celui drag ce simţi pentru el. Este momentul ideal pentru a sta de vorbă faţă în faţă ca doi oameni maturi pregătiţi să-şi prezinte intenţiile pe termen lung.

Acum va ieşi la iveală superficialitatea, atracţia spre distracţie, pentru că dacă iubirea ta a fost doar o joacă, fii pregătit să-ţi iei rămas bun de la cel de lângă tine. El vrea ceva mult mai profund între voi de acum înainte şi ţi-o cere într-un mod ultimativ: ori – ori?

HOROSCOP FECIOARĂ MIERCURI 30 MAI

Ţii de bani cu o oarecare teamă că nu vor mai fi pe acelaşi nivel bun multă vreme. Nu e zgârcenie, ci prudenţă, pentru că ţi-e teamă să-i cheltui acum, cât timp sunt la un nivel promiţător, ca nu cumva de mâine lucrurile să alunece în cealaltă extremă.

E bine să-ţi drămuieşti bine resursele materiale, dar nu exagera totuşi! Stabileşte-ţi priorităţi, vezi ce plăţi sunt acum necesare sau urgente, şi abia după aceea decizi ce mai poţi face cu banii pe care i-ai acumulat. Rezervele au un rol în investiţiile tale viitoare, deci mai pune un ban deoparte.

HOROSCOP BALANȚĂ MIERCURI 30 MAI

Ai multe lucruri de făcut, dar reuşeşti tu să te învârţi în aşa fel încât să nu rămână nimic nerezolvat. Nu sunt decât activităţi de rutină, şi tocmai pentru că sunt uşoare, le ştergi imediat de pe lista de sarcini astfel încât să te poţi bucura şi de câteva ore de relaxare.

Pe lângă multiple chestiuni banale mai pot apărea şi altele neprevăzute, dar par nesemnificative ca să le consideri într-atât de grele încât să nu le poţi rezolva repede. Îţi iei de-o grijă şi mai apoi intri în atmosfera calma după care tânjeai.

HOROSCOP SCORPION MIERCURI 30 MAI

Îţi place să deţii controlul absolut în situaţia în care te afli, însă nu toate depind numai de tine. Eşti implicat într-o acţiune la care participă şi alte persoane, poate la fel de orgolioase ca tine, poate la fel de dornice să fie ei şefii, deci de aici se pot naşte conflicte aprinse.

Fiecare are personalitatea sa puternică şi de la o banală dispută la o luptă crâncenă nu mai e decât un pas. Nu îi poţi domina pe ceilalţi, aşa cum ţi-ar plăcea, dar nici să fii tu condus de alţii nu tolerezi, încât e normal să te ridici pentru dreptul tău de a vorbi şi acţiona în voie.

Încearcă să priveşti lucrurile cu un dram de lejeritate, nu atât de încrâncenat. Cu cât vrei să le controlezi mai mult, cu atât te enervezi mai tare!

HOROSCOP SĂGETĂTOR MIERCURI 30 MAI

Nu asculta ce-ţi transmite azi persoana care îţi ţine companie, pentru că interesele sale se vor dovedi a fi egoiste şi periculoase pentru tine. Are sigur ceva de ascuns, deşi disimulează perfect ceea ce gândeşte cu adevărat, dar flerul tău îţi atrage atenţia la timp că nu e ceea ce pare.

Simţi de la o poştă ipocrizia şi falsitatea celor care ţi se bagă pe sub piele şi reuşeşti să iei măsuri pentru a-i ţine la distanţă înainte de a interveni cu ceva în treburile tale. Minciuna lor poate strica totul.

HOROSCOP CAPRICORN MIERCURI 30 MAI

Veştile care vin astăzi de departe au o semnificaţie cu totul specială asupra ta, pentru că te impresionează la maximum. Poate sunt veşti importante despre cei dragi de peste hotare care te mişcă atât de mult, încât eşti în stare să urci în primul avion şi să ajungi la ei, acolo!

Pe de altă parte, şi călătoriile pe care le faci acum sau eventualele deplasări pe care le programezi astăzi pentru perioada următoare au o influenţă majoră asupra psihicului tău, pentru că generează o stare de nerăbdare fantastică, de parcă nu mai poţi aştepta până ce ajungi la destinaţie. Dacă ai putea, ai porni acum la drum!

HOROSCOP VĂRSĂTOR MIERCURI 30 MAI

Ceva îţi spune să nu te implici deocamdată într-o direcţie aflată încă la început. Nu ai toate informaţiile de care ai nevoie, ci acestea ar putea să mai apară pe parcurs. Ar fi bine, aşadar, să mai aştepţi o vreme până se vor clarifica detaliile acoperite, deocamdată, de incertitudine.

Daca esti o fire indecisă, de felul tău, o astfel de situaţie te încurcă şi mai tare, dar nu trebuie să renunţi, ci doar să mai aştepţi o vreme până se limpezesc orizonturile. Direcţia e bună, doar momentul nu e potrivit!

HOROSCOP PEȘTI MIERCURI 30 MAI

Primeşti o invitaţie foarte plăcută de a merge într-o călătorie, de a ieşi la o plimbare sau de a mai schimba un pic decorul şi preocupările. Nu refuza ocaziile excelente ce se pot ivi din toate părţile, ba chiar există şansa de a onora mai multe invitaţii la fel de interesante care ţi-ar putea transforma ziua într-un motiv de bucurie.

Ai şansa de a întâlni oameni cu care te vei simţi bine, cu care comunici extrem de uşor, poate chiar de a-ţi mări cercul de prieteni şi cunoştinţe cu noi nume. Poate pleci cu inima îndoită la drum, dar pe parcurs te vei relaxa de minune.