Oana Zavoranu, mesaj dupa sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului: „A reusit el, Daniel, sa isi graveze moaca pe cel mai mare clopot?”

Pe 25 noiembrie a avut loc sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului, eveniment care a strans peste 100 de preoti, doi Patriarhi si un numar impresionant de 30.000 de oameni. Pentru construirea ei s-au cheltuit pana in noiembrie 2018 110 milioane de euro cu TVA, 75% din el fiind bani publici.

Acum, Oana Zavoranu a simtit nevoia sa puna punctul pe „i” si sa-si spuna parerea, vis-a-vis de sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului. Astfel, vedeta a postat un mesaj dur pe Instagram, acolo unde vedeta a spus exact ce crede despre acest eveniment.

„Sa mai aud eu pe cineva ca zice ca Ceausescu era megaloman

Pai Ceausescu a fost nimic pe langa ‘preafericititii astia de azi’

A reusit el, Daniel, sa isi graveze moaca pe cel mai mare clopot facut vreodata?…..a reusit !

Sa nu mai zica nimeni ca ‘nea Nicu’, dadea ordine sa vina camioanele cu milioane de oameni la cantarea Romaniei, ca la fel, era ‘tira’ pe langa ordinele pe care le dau acum ‘preafericitii’, sa adune cata frunza, cata iarba, enoriasii la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului….

Unde esti tu, Nicule, sa vezi ca tu n-ai reusit ce reusesc astia acum …

Si unde pui ca mai sunt si ‘fericiti nevoie mare ‘ sa indure zeci de ore pe frig, ploaie, burnita si ce-o mai fii, ca sa ii laude ce ‘treaba mare’ au mai facut?

Doamne, mare ti-e gradina, si multi ii mai sar gardu’

Mi-e greu sa imi exprim nedumerirea profunda

Am inteles de multa vreme ca religia este cel mai mare instrument de manipulare a maselor, dar asa ceva e greu de procesat ” a scris Oana Zavoranu, pe Instagram.