Mihai Voropchievici: Horoscop Octombrie si Noiembrie. O zodie e protejata de astre in urmatoarele luni. Ii merge totul struna

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul pentru octombrie si noiembrie pentru fiecare zodie în parte.

Berbec.

Vor lăsa deoparte distracţiile şi se vor obliga să se refugieze mai mult în muncă pentru că e exact norocul lor. Muncesc mult, dar muncesc pentru bani. Ceea ce vor face în aceste trei luni e ceva hotărâtor pentru viitorul lor.

Realizările în carieră, dacă nu i-au mulţumit în locul de muncă unde şi-au desfăşurat activitatea, pot foarte bine să caute ceva mai avantajos. Profitaţi şi încercaţi să vă autopromovaţi pentru că există această şansă în această perioadă.

Taur.

După 20 septembrie, veţi avea beneficii la muncă, îndreptaţi nişte greşeli.

Din noiembrie, apare succesul în dragoste. Decideţi ce vreţi anul acesta pentru că e anul universal, anul de a întemeia o familie, de a găsi o nouă poveste de dragoste.

Gemeni.

Ei sunt oscilanţi, dualişti, iar aşa e şi perioada. Când au noroc cu carul, când apar tot felul de întâmplări neprevăzute. Au succes în dragoste, în comunicare. Mulţi se întorc la un vechi loc de muncă.

Rac.

E unul dintre cele mai norocoase zodii în această perioadă. Sunt ajutaţi să facă rost de bani mai mulţi, să-şi acopere unele datorii. Dragostea e peste tot. Racii singuri au mai mulţi pretendenţi. Multe câştiguri au în această perioadă.

Leu.

Va profita de oportunităţi pentru că are multe avantaje, în familie, în societate şi mai ales în dragoste.

Tot ce se întâmplă e cu efect pe termen lung. Faceţi-vă prieteni, dar fiţi mai selectivi.

Fecioară.

Schimbări masive, ocazii, dar toate acestea sunt la latitudinea voastră. Voi trebuie să vedeți ce situații vreți să acceptați. Ochii mari, atenție la oferte, selectați ce e mai bine pentru voi. Muncă multă, chiar o carieră nouă și multe proiecte de viitor.

Balanță.

Trebuie să se bazeze numai pe forțele lor pentru că norocul și-l vor face singuri. Nu așteptați milă și pomană.

Nu vă asumați obligații pentru că vor veni foarte multe cereri. Nu o să fiți în stare să le faceți pe toate. Pot apărea foarte multe colaborări. Încercați să vă faceți un program ca să aveți timp și pentru voi.

Scorpion.

Este favoritul unui an de zile de acum încolo. Se vor împăca cu cei cu care au avut divergențe. Vor încerca să se implice într-o relație nouă dacă în spate au avut o relație incertă. Decideți-vă ce vreți să faceți. Luați o decizie bună.

Din octombrie, apar multe avantaje în toate deciziile pe care le luați. Gândiți bine ce e bine pentru voi.

Săgetător.

Încep schimbările pe latura profesională. Veți avea și provocări din sfera familiei. Trebuie să fiți mult mai calmi și liniștiți.

Tensiunile în familie se pot aplana dacă dați dovadă de calm. Dragostea trece undeva în plan secund, dar când simțiți că schipătați vine partenerul/ partenera și vă ajută.

Capricorn.

Muncă, muncă și iar muncă. Muncesc și de bunăvoie și în folosul altuia. Acceptă să fie recompensat, dar acum nu așteaptă acest lucru. În octombrie, vor avea multe evenimente. Pot apărea multe întâlniri neprevăzute.

Vărsător.

E puțin tensionat, caută să vină cu reproșuri asupra prietenilor. Încercați să pătrați bunele relații cu ceilalți. Căutați să aveți liniște.

Pești.

Un noroc extraordinar. Au zile frumoase, cu multă dragoste. Octombrie și noiembrie.. sunt mari șanse pentru un joc nou acolo unde se dorește.