Mihai Bendeac, cel mai dorit burlac din România, a făcut pasul cel mare și a vorbit despre căsătorie

Mihai Bendeac, cel mai dorit burlac din România, a făcut pasul cel mare și a vorbit despre căsătorie și motivele sale pentru care nu este adeptul acestei ceremonii.

Mihai Bendeac a explicat recent pe rețelele de socializare de ce nu este de acord să se căsătorească vreodată.

„Încă se mai întâmplă să primesc o invitație la nunta unui cunoscut, habar n-am, la nunta unui prieten sau a unei rude șamd. și vreau să reiterez ceea ce am decis în urmă cu câțiva ani de zile.

Vrei să mă inviți la o nuntă, trebuie să-mi dai un contract semnat de tine sau de către persoana cu care te căsătorești cum că nu veți divorța niciodată.

De ce spun asta? Pentru că dacă s-ar întâmpla acest eveniment și ați divorța la un moment dat, după un an, după doi, după 10, 20, n-are importanță, privind retrospectiv eu aș fi defapt un papițoi care s-a îmbrăca elegant pentru voi și care și-a pierdut o zi din viața lui și a livrat și o sumă de bani în scopul fericirii voastre eterne.

Dar de fapt, biserica ar trebui să facă această treabă pentru că se spune că ei reprezintă Divinitatea și te-ai căsătorit, nu? Înseamnă că ai mâncat c**** în fața Divinității dacă ai divorțat. Nu vă mai căsătoriț dăgeaba!”, a spus Mihai Bendeac pe Facebook.