“Mereu am mers pe calitate si nu pe cantitate…” Cum a reactionat Vladimir Draghia atunci cand a vazut ca doar Larisa a venit sa il intampine la aeroport

A fost agitatie mare pe aeroportul Henri Coanda din Capitala, acolo unde au aterizat finalistii Exatlon Romania. Vladimir, Ionu, Alex, Stefan si Roxana au fost intampinati de familie si de prieteni.

Desi el este castigatorul Exatlon Romania, nu a venit multa lume sa il intampine. Alice, Zora si Larisa l-au asteptat pe Faimos la aeroport.

Larisa a fost singura concurenta din echipa rosie care a venit sa il felicite pe Vladimir Draghia, spre deosebire de Razboinici care au venit in numar mare sa ii astepte pe cei patru concurenti din echipa albastra care au rezistat in competitie.

“Multa lume, mai multa decat ma asteptam, foarte multi razboinici. Dar, mereu am mers pe calitate si nu pe cantitate. Ma bucur ca au fost si cativa de-ai nostri, ma bucur ca am reusit sa vorbesc cu cativa dintre ei.
Ma tot plang de greutatea trofeului, dar nici nu il las, pentru ca am muncit foarte mult pentru el”. /

– De ce o sa iti fie dor din Exatlon?

“De emotia zilnica a jocului, nu am reusit sa scap de ea nici macar dupa 140 de zile. Eram ca niste soareci de laborator pe care se faceau experimente, ne obisnuiseram cu portia zilnica de mancare si cu portia zilnica de adrenalina”, a glumit Vladimir.

Le multumesc ca au luat parte la experienta asta si le promit ca o sa merg pe drumul asta si de acum incolo si le-as multumi daca ar veni din nou dupa mine. “, a declarat Vladimir Draghia.