Medicul care trebuia să îl opereze pe Busu, dar nu a răspuns la telefon, se apără: ” Întâmplător nu dormeam, dar până la urmă, era 11 seara. Dacă dormeam care e problema?”

Suspiciuni planează asupra a ceea ce s-a întâmplat aseară la Craiova, acolo unde actorul Florin Busuioc a suferit un infarct, chiar pe scena Filarmonicii.

S-a spus că şeful secţiei de cardiologie a Spitalului Judeţean nu a răspuns la telefon, iar acum a venit momentul ca acesta să se apere.

Medicul Octavian Istrătoaie a oferit explicaţii legate de lipsa lui de reacţie şi a lămurit lucrurile. “Am văzut apelurile. Când am sunat erau deja cu pacientul în sală.

Avea o cheie, au aprobare, eu încurajez tot timpul pe cei tineri să lucreze să fac astfel de intervenţii, mă zbat să luăm bani să facem rost de stenturi, să punem stenturi, să salvăm vieţi. M-a sunat secretarul de stat Arafat, m-a sunat şefa de la SMURD şi medicul de gardă, Roxana Mustafa.

Nimeni altcineva nu m-a mai sunat. Cu domnul Arafat am vorbit mai târziu, am vorbit şi azi de două ori cu dumnealui. Întâmplător nu dormeam, dar până la urmă, era 11 seara.

Dacă dormeam care e problema? Lumea şi-a făcut treaba lucrurile au mers de la sine, nu e nimeni indispensabil”, a spus doctorul.

El spune că încă de azi de dimineaţă, telefoanele au sunat încontinuu şi că se simte hăituit din cauza acestei poveşti. “De azi dimineaţă asta fac.

Răspund şi explic. M-au hăituit! Am avut telefonul descarcat şi am sunat imediat ce am văzut apelurile pierdute. Asta s-a întâmplat. Cum să nu răspund la telefon? Cum să nu dau eu voie să îi salveze viaţa lui Busu?”, a declarat medicul.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *