Luna iulie bate la usa. La ce trebuie sa se astepte fiecare zodie in aceasta perioada

Citește horoscopul lunii iulie 2018 și află dacă te numeri printre zodiile favorizate de astre sau dacă trebuie să te ferești de ghinion.

Zodiile norocoase în dragoste

Taur

Inima îţi spune să te bazezi pe intuiţie, dar ceea ce se petrece între tine şi persoana iubită trebuie judecat cu obiectivitate. Planurile partenerului tău ţi-ar putea strica planurile personale şi trebuie analizate cu atenţie.

Dar este posibil ca dorințele și proiectele lui să vă aducă mai multe beneficii și merită să îl sprijini, arată horoscopul lunii iulie 2018.

Leu

Este o perioadă execelentă pentru relaţia intimă şi pentru multe seri petrecute în doi. Venus anunţă pasiune şi decizii mari pe care le vei lua sub impulsul sentimentelor de moment, dar care îți vor prinde bine pe viitor, pentru că dragostea te va ajuta să faci cele mai bune alegeri pentru voi doi.

Pești

Timpul liber, micile tale hobby-uri şi dragostea revin în prim plan în iulie. Este luna cea mai potrivită să te bucuri de concediu, chiar dacă mai apar probleme cu banii. Lasă deoparte planurile mari legate de cuplu, de casă sau de carieră și profită de zilele libere să călătorești mai mult.

Zodiile norocoase în carieră

Balanță

Te bucuri de o perioadă prosperă la serviciu. Munca ta începe să dea roade şi nu mai eşti nevoită să faci sacrificii sau să lucrezi peste program. În curând, trebuie să apară şi primele recompense, dar cel mai important lucru este că vei avea ocazia să lucrezi la un proiect nou și dinamic, unde vei demonstra ceea ce poți!

Scorpion

Unele proiecte sau activităţi obişnuite de la serviciu se vor schimba, vor avea nevoie de o infuzie de idei noi. Cuvântul de ordine va fi economia şi trebuie să găseşti soluţii să reduci cheltuielile, dar vei reuși să te descurci. Micile tale succese din această perioadă vor fi apreciate de șefi și îți vei consolida postul în cadrul companiei.

Săgetător

Curiozitatea s-ar putea să îţi aducă beneficii, mai ales în relaţiile de serviciu. Poți avea șansa unui contract foarte bun, care se poate prelungi mulți ani de acum încolo. Fii atentă la tot ce se petrece şi nu semna niciun document până nu citeşti cu mare atenţie clauzele din subsolul paginii. Însă oferta va fi destul de bună, arată horoscopul lunii iulie.

Zodiile norocoase la bani

Rac

Astrele te vor ajuta să îţi consolidezi bugetul, dacă eşti prudentă şi cheltuieşti cât mai puţin în primele zile ale lunii. Este posibil ca cineva apropiat să îţi solicite un împrumut și, dacă merită, îl poți ajuta fără riscuri. Dar economiile tale trebuie folosite pentru vacanță și distracții, ca să te relaxezi și să simți din plin că este vară.

Berbec

Se anunţă o lună lipsită de griji din punct de vedere financiar.

Bugetul tău pare să se rotunjească, după cheltuielile mai mari de la începutul anului, iar ceilalți membri ai familiei vor începe și ei să câștige mai bine. În horoscopul lunii iulie, astrele nu le recomandă Berbecilor să își ia concediu, deci păstrează banii pentru distracțiile din luna august.

Capricorn

Este posibil ca pierderile financiare ale companiei și deciziile proaste luate de şefi să te oblige să lucrezi peste program sau că cauţi noi resurse pentru activitatea ta. Este o perioadă mai dificilă, dar nu va dura mult. Dar, spre sfârșitul lunii, vei avea câștiguri mult mai bune, care vor compensa munca.

Zodiile mai puțin norocoase din horoscopul lunii iulie

Gemeni

Situaţii neaşteptate la serviciu te obligă să iei măsuri şi să te concentrezi asupra activităţilor mai dificile. Se pare că te vei înţelege mai greu cu persoanele care depind de munca ta sau cu cei care lucrează în echipa ta.

În iulie, trebuie să fii foarte diplomată și să analizezi cu atenție ceea ce se întâmplă la serviciu.

Fecioară

Munca îţi oferă prea puţine satisfacţii, în acest interval, deşi nu este exclus să închei o activitate mai dificilă şi să scapi de ea pentru totdeauna.

Saturn te sfătuieşte să nu încerci nimic nou și să aștepți vremuri mai bune pentru proiectele tale importante. În iulie, este bine să te odihnești și să călătorești, dar să nu ceri prea mult de la norocul tău.

Vărsător

Te vei confrunta cu situaţii neplăcute din cauza unor cheltuieli exagerate, pe care le faci chiar tu sau cineva din familie.

Șansa cea mai bună este să pui bani deoparte împreună cu o prietenă sau o rudă pentru planurile de vacanță. Numai așa vei reuși să te bucuri de un concediu plăcut și să călătorești acolo unde visezi.